Flemming Leth

Det er da Leth

Pris Flemming Leth kr. 15.000,- + transport 1x60 min.

Her er booking af foredrag og workshop med Flemming Leth Danmarks første handymand.

Flemming leth Danmarks første handymandHvad er det Flemming Leth optræder med?

Det kan typisk være foredraget, om for hvordan han laver udsendelsen ”Hokus Krokus”, og hvordan det er at være Danmarks første officielle handymand

Hvordan man finder frem til de haver, man skal ændre totalt, samt de sjove episoder fra udsendelserne. Han bruger også et indlæg om gøglerdrengen (ham selv) der blev studievært, og har det været dét værd?!

Han kan fortælle om, hvordan han har brugt sin friværdi i sit hus i forbindelse med kreditforeningsmøder o.l.

Først og sidst er det vel også noget med, at folk gerne vil se ”giraffen”, få et foto med autograf, få svar på hvordan man fjerner pletter i alt i sit hjem, det kan være møbler, duge, bøger, smykker, klæder, pelse, betrækket på lædersofaen, o.m.m.a.

Sjældne gange har Flemming Leth lavet ”Det´ Leth”, en kopi af udsendelsen, med tricks og fiduser, hvor deltagerne selv medbringer ting og sager, som behandles eller rådgives på stedet.

Flemming Leth er også en fantastisk underholdende igangsætter, som kan anvendes som pusterum i et seminar. Han er den sjove og perfekte konferencier/toastmaster.

Hans evner som fortæller er utømmelig – og hans fantastiske fortid som hhv. sin tid på børnehjem, som professionel dykker, som faldskærmsudspringer, som dødsdromskører, som skinguide for handikappede i det sydlige Europa, som førstehjælpsinstruktør – og ikke mindst som radio og tv vært for op mod 1.200 millioner seere, må da være ting, der taler for sig selv – en fantastisk foredragsholder af fineste karat – meget fantasifuld og spændende!

Flemming leth Danmarks første handymand

Leth er faktisk noget af en tusindekunstner, der er værd at se og høre. Sidst men ikke mindst sidder hans hænder skruet rigtigt på – sidestillet med foranstående, er han en dag eller aften værd at høre og se på – og ingen kan sidestilles med Flemming Leth!

 

Det er da Leth!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Flemming Leth - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send