Flemming Toft foredrag

HUTLIHUT - Fodboldens stemme

Ring eller skriv en mail til Lykke Music & Events for et tilbud til booking af Flemming Toft

Det legendariske Hut-li-hut

Flemming Toft klar til sportMan kan ikke sige hutlihut uden at man kommer til at tænke på Flemming Tofts legendariske udbrud til EM-sejren i 1992. Flemming Toft er stemmen bag disse ord “Jajajaja, hutlihut, nej nej nej, nej nej nej… Det er løgn, Preben!” stemmen der kommenterede EM 1992 sammen med Preben Elkjær, da Danmark vandt over Tyskland 2-0.

Flemming Toft er født i 1948 og opvokset på Frederiksberg. Han er tidligere TV-kommentator og særligt kendt for at kommentere sportsbegivenheder, han har b.la. været med til 10 VM og 10 EM-slutrunder i fodbold, 9 olympiske sommerlege, fem olympiske vinterlege, 16 Wimbledon-turneringer, diverse tennis mesterskaber, 31 formel-1 løb, All England badminton, VM og EM i håndbold, 2 danske OL-guldmedaljer i kvindehåndbold, sværvægtsboksning og mere end 300 fodboldlandskampe med Danmark, så man kan sige at Flemming Toft er en mand der har passion indenfor sport. 

Selvom hans stemme er kendt for at have kommenteret store sportsbegivenheder i mere end 25 år, så er det ikke kun sport der kører i hovedet på Flemming Toft. Han er uddannet journalist i 1973, og har tilmed skrevet en række af bøger b.la. bogen “Hutlihut - Et liv tæt på sportens begivenheder” som blev udgivet d. 13-10-2017. Han er stadig tilknyttet sin gamle arbejdsplads hvor han er freelancer, samtidig er han ude og holde spændende foredrag, og så har han også fået tid til sine børn og ikke mindst børnebørnene, nu hvor han ikke længere konstant er på farten som sports kommentator.

Foredrag med Flemming Toft

EM 1992 DanmarkVær med til et spændende foredrag med Flemming Toft, omkring hans liv som stemmen hele Danmark kender for de store sportsbegivenheder.
Hør om hans liv og karriere, hans uddannelse som journalist på Danmarks Journalisthøjskole, hans arbejde hos Frederiksborg Amts Avis, Berlingske Tidende, Politiken, Nordisk Film, DR og hvordan han var med til at starte Sporten på TV 2. Kom med igennem diverse store sportsbegivenheder, når han fortæller om hans mere end 25 års erfaring som sportens stemme.

 

Mon ikke der også kommer en historie om det legendariske “Hutlihut”.

Bibliografi

Flemming Toft 2015 Wikipedia- Hutlihut - et liv tæt på sportens begivenheder. Af Flemming Toft og Kurt Lassen. Udgivet 13-10-2017.
- Schmeichel: “Ingen er større end holdet”. Af Flemming Toft. Udgivet 28-07-2017.
- Det er ikke held det hele. Af Ulrik Wilbek og Flemming Toft. Udgivet 29-09-2016.
- Europamestrene. Af Flemming Toft. Udgivet 26-08-2015.
- Netop gentagelsen er det smukke. Af Jørgen Leth og Rolf Sørensen med Flemming Toft. Udgivet 01-05-2012.
- Schmeichel - Historien om den store målmand. Af Flemming Toft. Udgivet 01-01-1996.
- Politikens Fodbold (årbog) hvem-hvad-hvor. Af John Idorn med Flemming Toft mm.  Udgivet 1978 - 1985.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Flemming Toft foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send