Gemalerne

Birthe Kjærs backingband

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på

Gemalerne Birthe Kjærs Backingband

Gemalerne

Gemalerne Birthe Kjærs backingband

er orkesteret der blev landskendt på rekord tid, når man snakker om danseorkestre. Det er i dag et af de populærest og mest anvendte orkestre, når der skal holdes fest i hallerne, til byfester, privat fester o.m.a.

Gemalerne er også et af de mest anvendte orkestre, når nogle af landets populæreste solister skal bakkes op på scenen. De spiller fast med Birthe Kjær 9 måneder om året. Gemalerne var også husorkester på "Giro 413 Danmarks turnéen", som nu kørte i flere år, med: Birthe Kjær, Bjørn Tidmand & Jodle Birge. Efterfølgende var de også med på "Dansk Slager Parade", hvor de backede kunstnerne op (Solister: Dorthe Kollo, Richard Ragnvald, Bjørn Tidmand, Jodle Birge og Kisser & Søren.

Gemalerne er et topprofessionelt orkester der sætter en stor ære i at "levere varen" hver gang, ligegyldigt om det er et lille hyggeligt selskab med 25 personer, en hal fest med 700 gæster eller en festival med 15000 tilskuere. Det er et spørgsmål om tilpasning og at spille det publikum vil høre og den evne har Gemalerne der efter mange år som "selskabs musikere" har oparbejdet stor rutine i at læse en fest.

Gemalerne består af 3 meget rutinerede herrer, der tilsammen har prøvet næsten alt hvad der er at prøve, som musiker.

Gemalerne

Jørgen Jeppesen (keyboards & sang) har i 15 år spillet i Asterix Danseband, der var et af de populæreste "suppe, steg & is" orkestre i Jylland. Derudover er han uddannet kirkeorganist og spiller i kirken når tiden tillader det. Jørgen har også undervist på keyboard, både privat og på aftenskolerne.

Per Hansen (trommer, sang) har lært at spille trommer på Slagelse musikskole og spillede nogle år i Slagelse Big Band. Per har spillet "suppe steg og is" musik siden han var 13 år i forskellige duo`er, bl. a. 6 år i Plus 2. Per kom med i danseorkestret X´it i 1997, hvor han spillede trommer og var lead vokalist.

Tue Gudnitz (bas & sang) er en meget rutineret herre, som har spillet med næsten med "Gud og hver mand". Blot for at nævne nogle få: Johnny Logan (Irland), The Jordinares (USA), Ib Grønbech, Johnny & The Hurricanes (USA), Tony Sherridan (England), Wild Roses (Canada), Kirsten Siggaard og vi kunne blive ved. Tue har ligesom Jørgen, arbejdet mange år i en musikforretning.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Gemalerne - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send