Gregers Dirckinck-Holmfeld

Her er mit liv - og meget mere

Pris Gregers Dircknick-Holmfeld kr. 8.000/12.000 2x60 min.

Gregers dirckinck-holmfeld

Gregers Dirckinck-Holmfeld arbejdede i 23 år (i årene 1972-1995) som tv-medarbejder med velkendte programmer som 'Kanal 22', 'Lørdagskanalen', 'Her er dit liv', 'Dilemma' og mange flere. Han har siden 1995 arbejdet som teateranmelder for Ekstra Bladet og skriver i øvrigt på bladets 100 års historie. 1. bind 'Tør hvor andre tier' netop er udkommet.  Han har desuden skrevet trebinds-værket 'Den nye Danmarkskrønike', der er en fortsættelse af Poul Hammerichs Danmarkskrønike. Gregers Dirckinck-Holmfeld har igennem årene holdt talrige foredrag om alt fra karrieren på tv til hans forfatterskab med meget mere.

AT SKRIVE KRØNIKEN OM DANMARK
Foredraget er baseret på 'Den nye Danmarkskrønike', trebind-værket, der blev færdigt i år 2000. Det handler om Danmark fra 1972-1993 og er en direkte fortsættelse af Hammerichs Danmarkskrønike. Gregers fortæller om et Danmark i forvandling, men et Danmark som de fleste husker. Fortællingen er spækket med anekdoter om politikere og andet godtfolk fra perioden. Krøniken er indtil nu udkommet i over 40.000 eksemplarer.

LÆS DIN AVIS
Foredraget er baseret på bogen 'Tør hvor andre tier', en krønike om Ekstra Bladet som afspejling af 100 års Danmarkshistorie. I dansk dagspresse: Klassens frække dreng. 1. bind udkom i forbindelse med bladets jubilæum i februar 2004 og er trykt i 10.000 eksemplarer.

Gregers Dirckinck-Holmfeld

OPERAENS OG SANGERNES MÆRKELIGE VERDEN
Dette foredrag er baseret på egne erfaringer og mange år som musik- og teaterkritiker. Gregers Dirckinck-Holmfeld har en fortid i Københavns Drengekor og Radioens Underholdningskor og musikvidenskabelige studier på Københavns Universitet. Oven i købet et forsøg på optagelse på Det Kgl. Teaters operaskole *ts uden succes. Det fortæller han muntert om.  

KØBENHAVN I NÆRBILLEDE
Enten som havnerundfarts-tur eller som lydbilledeforedrag - baseret på de to bøger, Gregers og hans kone har skrevet om København. Navnlig hans guidede ture i havnen er en succes. Københavns Havn undergår en kæmpemæssig forvandling i disse år med det nye kgl. operahus, det kgl. skuespilhus, Den Sorte Diamant (Det kgl. Bibliotek), boligkvarterne på søværnets gamle Holmen og meget andet. Og havnen er i sig selv en oplevelse.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Gregers Dirckinck-Holmfeld - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send