Heaven

Denne fest skal være den bedste

Pris på booking af Heaven Ring til Lykkemusic og få et tilbud

 Heaven Danceband duo elle trio fed musik til festen

Kongresser 
Firmafester 
Hoteller 
Foreningsfester 
Byfester 
Halballer
Discoteker 
o.m.a. 

"Denne fest skal være den bedste", siger HEAVEN hver gang de går på scenen - en ønskesituation for enhver arrangør, at have et orkester med denne indstilling!

HEAVEN har en meget udadvendt sceneoptræden, så det oser langt væk af "fest og stemning", når HEAVEN spiller op - og er man til Smokie, Shu-bi-dua, Creedence Clearwater Revival, Kim Larsen, Dire Straits, Bamse´s Venner, Cliff Richard, Lars Lilholt, Elvis samt hitlistemusikken fra i dag, er HEAVEN det perfekte orkester.

Består aftenens program af spisning samt dans, serveres der dæmpet og velsmagende instrumental-musik under middagen, blandet med små finurligheder og kvikke kommentarer - afløst af igangsættende og medlevende dansemusik, hvor selv de mest kedelige fødder, har svært ved at forblive kedelige.

Kort fortalt: Har man lyst til en festlig, folkelig og fornøjelig oplevelse, så skal HEAVEN opleves - men hold på pacemaker, hat og briller. Der er nemlig dømt fest og party, når HEAVEN er på scenen!!!

Heaven spiller musik fra 60erne,70erne,80erne. Dansktop fra flower power tiden. Samt Hitlistemusikken fra i dag.

Referencer nævnes B.l.a.
Svanesø Foods, Hatting Food, Trioplast Nyborg, Netto, Super Brugsen Danmark, Mærsk Boilers, Den danske Bank, Amtsspaekassen Fyn, Danisco Danmark, Haribo, Kims, Internationalt Farmaceut Conferderation, S.I.D. Kongressen, Dansk Metal 100 år's jubilæum,HT København, Dansk Musiker Forbund 85 år's jubilæum, Tobakken Esbjerg, Malaco Leaf, Toyota Sønderborg, Føtex Nyborg, samt et utal af halballer, byfester og faste spillesteder i Danmark.

Heaven Danceband idag består af.

Mogens Thomsen - Keyboard, bass, sang og kor.
Flemming Vind - Guitar, sang og kor.
Nicolai Skøtt Trommer, sang og kor.

Pressen skriver om Heaven:

Heaven Dance Band lever i en anden verden. En verden, der er for sød, for positiv og for optimistisk - men alligevel letgenkendelig. Og netop derfor har Heaven noget at give dig.

Umiddelbart lyder Heaven som rendyrket danseband-pop. Det Kandis-farvede øltelt med efterfølgende tyrolerdiskotek. Heaven er sammenkoget af alle de byfester, du nogensinde har deltaget i, tilsat et karaokeanlæg, et flot sølvbryllup og krydret med lige dele Poul Krebs-virkelighed og socialferske 60er tåger. Men Heaven er mere end det.

Det mest bemærkelsesværdige ved Heaven er de mange lag, der findes under, over og ved siden af det sukkersøde og overpolerede musikudtryk. Hvis du kun vil være på dansegulvet, kan du sagtens blive her hele aftenen, men vil du have mere end det, finder du både i teksterne og musikken selvironi, livsvisdom og forbrødring.

Heavens musik handler nemlig i virkeligheden om dagligdagen. Tid, penge, job og kærlighed kastes op i luften, hvor det får lov til at leve, eller får en kærlig røvfuld. Og ikke nok med at du vil kunne genkende ordene og virkeligheden - med Heaven kan du endda synge med på dem.

Når du gør dét, vil du opdage, at Heavens musik indeholder en ukuelig optimisme og begejstring, som ikke alene bygger på lysten til at overleve den dagligdags dont, men giver dig en tro på at idioten, du er gift med, kan fyldes med samme positive livsindstilling - hvis han eller hun kommer med næste gangSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Heaven - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send