Jens Werner Den vildeste danser

Jens Werner

Vild Med Dans

Jens Werner er danser, danseinstruktør og dansedommer, og så er han specielt kendt fra tv-programmet “Vild med Dans”. Jens Werner tilbyder et foredrag som får publikum op på benene.

Er du også “Vild med Dans”?!

Jens Werner et 10 talJens Werner er danser, danseinstruktør og dansedommer, og så er han specielt kendt fra tv-programmet “Vild med Dans”. Jens Werner begyndte allerede sin dansekarriere som 5-årig, og derefter blev verdensmester i selskabsdans i 1994. Derudover har han været danmarks-, nordens- og europamester. Dermed er Jens Werner den mest vindende danser i Danmark.

I 2005 startede Jens Werner som dommer i TV2-programmet “Vild med Dans”, og har været det siden. I 2006 startede Jens danseskolen “Jens Werner Dans”, som han har drevet lige siden sammen med hans hustru, Anette Werner. Jens Werner har også udgivet en lang række af danske instruktionsvideoer.

Foredrag

Mit liv med dans
I dette foredrag vil Jens Werner tage publikum med på en rejse af fortællinger, anekdoter, ærlige og gribende beretninger om sit liv. Oplev dansen på en helt ny måde, og se den benhårde vej til at opnå det største indenfor dette feltet - at blive verdens bedste danser.

Kom i godt selskab med Jens Werner, hvor der vil være højt humør, gode grin og plads til eftertanke. Jens Werner kan tilpasse sit foredrag så det passer til det rigtige publikum, og det kan både være foredrag, eller endda undervisning. Jens Werner kan også tilbyde heldagsarrangementer med teambuilding og danseaktiviteter.



Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jens Werner - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send