Jytte Dreyer

Livsglædens nødvendighed og mennesker på min vej

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud 1½ time på Jytte Dreyer booking af foredrag

Jytte Dreyer BOOKING foredragsholdere

Jytte Dreyer booking af foredrag.

Jytte Dreyer har gennem næsten 40 år arbejdet i Danmarks Radio og har for både radio og fjernsyn produceret programmer af vidt forskellig karakter.

Til en start arbejdede Jytte Dreyer mest med udsendelser for de yngre årgange – som f.eks. ”Klassequiz”. Så skiftede Jytte Dreyer til familieprogrammer som ”Nu og Da”, ”Mellem os”, ”Otium” og ”Musik i arbejdstøj”. På radiosiden vil Jytte Dreyer huskes for programmer som ”På tremandshånd” og ”To generationer spiller ud”.

Jytte Dreyers foredrag handler altid om det alment menneskelige. Ingen mennesker slipper helt for sorger og bekymringer, men mange har alene valgt at fokusere på det negative. Man kan ikke tit nok minde hinanden om, hvor vigtigt det er at holde fast i livsglæden – for livet er nu engang ikke det værste, man har – tænk bare på alternativet!

Humor er et godt fundament for et rigt samvær og en sund latter er en fast bestanddel i Jytte Dreyers foredrag. For som Kumbel siger: ”Den, der kun ta’r spøg for spøg, og alvor kun alvorligt, han har fattet begge dele lige dårligt”!

LIVSGLÆDENS NØDVENDIGHED

Det er ikke kun Benny Andersen der mener, at Livet ikke er det værste man har, det mener vi nok alle sammen - med eller uden kaffe, men Danmark er ved at blive et brokkefolk, og derfor kan det ikke tit nok siges, at man skal holde livsglæden i hævd, selv når det liv ikke lige går som man har tænkt sig. Sorger og sygdom kan ingen af os helt undgå, men selv i de stunder skal man gøre noget for at finde livsglæden. Jytte Dreyer har selv oplevet en svær sygdom, så hun ved godt, at livsglæde er nødvendig. I foredragene bruger hun meget humoristiske eksempler på, hvorfor hun opfatter os som brokkehoveder.


Kunderne siger om et foredrag med Jytte Dreyer

Havde i øvrigt en kanon eftermiddag med Jytte Drejer. Ud over at være et rart menneske, har hun et særdeles vedkommende budskab, som hun selv er en glimrende katalysator for. Desuden er hun jo morsom og det har aldrig skadet nogen – så tak for det forslag!

Med venlig hilsen
Hans Jørgen R. Kølle
Adm. dir.
FOF Midtsjælland

 

Den 4. okt. havde Sydfyns Seniorklub besøg af Jytte Dreyer som holdt et foredrag om “ Livsglædens nødvendighed og mennesker på min vej.”
Ca. 90 medlemmer fik en fantastisk eftermiddag. Jytte Dreyer er en levende, positiv og inspirerende foredragsholder og som også kan give en lidt stof til eftertanke.
Efter Jytte Dreyers eget udsagn var det et fantastisk lydhørende publikum, hvilket også siger lidt om hendes kapacitet. Stor respekt for det.

På bestyrelsens vegne
Ulla og Connie 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jytte Dreyer - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send