Morten Spiegelhauer Operation X Morten Spiegelhauer Operation X Morten Spiegelhauer Operation X

Morten Spiegelhauer Operation X

Samfundskabende debat med Operation X

Ring til Lykke Music & Events for pris på foredrag med Morten Spiegelhauer Operation X 

Her er booking af foredrag med Morten Spiegelhauer Operation X

Morten Spiegelhauer Operation XI mere end 14 år har Operation X med Morten Spiegelhauer ofte sat dagsordnen for den aktuelle samfundsdebat. Morten Spiegelhauer Operation X har været baggrunden for mange forskellige kompromitterende afsløringer. Morten Spiegelhauer og Operation X har undersøgt alt lige fra mere eller mindre korrupte personer i offentlige embeder over afsløring af forfalsket medicin til lidet flatterende bil- eller hundehandlere. En af de mere omtalte og spektakulære sager handlede om opdræt af mik i efteråret 2009. En sag der endte Vestre Landsret. 

Operation X har adskillige gange betydet grænseoverskridende udfordringer for Morten Spiegelhauer. Det være sig både som professionel TV-journalist men også med personlige omkostninger for Morten Spiegelhauer. Han har arbejdet ”under cover” for at kunne komme helt ind til de afslørende fakta, hvilket efterfølgende har udløst dødstrusler og Morten Spiegelhauer har for en tid måtte gå under jorden med sin familie. Men det virker næsten som om, at jo mere modstand Morten Spiegelhauer og Operation X møder, jo mere ansporer det ham til at fortsætte med sine spektakulære afsløringer. 

Morten Spiegelhauer Operation XDette ofte nervepirrende arbejde, nu gennem mere end 14 år har givet Morten Spiegelhauer og Operation X en stor erfaring med forskellige strategier og praktiske værktøjer. Det er bl.a. disse som Morten Spiegelhauer fortæller om i sine foredrag. Ved et foredrag med Morten Spiegelhauer og Operation X, kommer du bag facaden og får et kig ind i Mortens personlige filmarkiv. Du hører om Morten Spiegelhauers personlige oplevelser og får også et indtryk af de ofte vanskelige beslutninger, han må træffe. Det hele er krydret med indsigt og en god portion humor. Ellers har Morten Spiegelhauer heller ikke kunnet præsentere de spektulære afsløringer i primetime på TV i mere end 14 år.

Morten Spiegelhauer blev som 28 årig uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole i 1997. Han startede på DR og har været inde over både radio- og Tv-programmer som f.eks. ”Station 3”, ”Go” ”U-land” og ”P3-nyhederne”. I 2004 skiftede Morten Spiegelhauer så til TV2 og fik det nervepirrende og ofte risikable job som vært på ”Operation X”, og er nu blevet landskendt med dette dokumentarprogram. I 2007 udkom bogen ”Operation Spiegelhauer”, hvor Morten Spiegelhauer beskriver det risikable og nervepirrende job som vært på dokumentarprogrammet Operation X, og om hvordan mange af udsendelserne, har haft personlige og familiære konsekvenser for ham selv og hans eget liv.Morten Spiegelhauer Operation X

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Morten Spiegelhauer Operation X - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send