Munch og Broderskabet - Kim Larsen kopiband

Kjukken Gasolin cowerband

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af Kim Larsens bedste cowerband på telefon 97127811

Hvem har ikke sunget med på Kim Larsen

og Kjukken eller Gasolins mange populære sange. Jo det har vi alle, og gør det til stadighed. Med Munch og Broderskabet vil du opleve præcis den samme stemning, som var det Kim Larsen selv, der stod på scenen. Fordi her er et af de allerbedste look alike og cowerbands til Kim Larsen og Gasolin. Munch og Broderskabet er nørdet i at lave den samme sound. Når du ser Anders Munch, tror du det er Kim Larsen. Anders har den samme mimik som Kim, og rent "stemmemæssigt", er det den bedste sammenligning, vi længe har hørt. Nok ikke enæggede tvillinger, men tæt derpå.

Skal du have musik og rabalder til din næste fest, så er Munch & Broderskabet noget for dig. Med stor loyalitet fortolker bandet Kim Larsen og Gasolin' for fuld udblæsning!

Anders Munch har nu været på landevejen med sit Kim Larsen og Gasolin'-show i mere end 20 år, og festen fortsætter. Anders spiller til alt - lige fra konfirmationsfester og Go'aften Danmark til koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Færøerne.

Du kan få det show, der passer dit arrangement bedst. Er det Anders, du skal have ud til et indslag med blot ham og hans guitar, eller skal den have fuld gas med hele det festlige og underholdende band, så løfter vi opgaven.

Du kan både booke Anders Munch solo, som duo eller hele pakken med det spilleglade Broderskabet. Når de 4 herrer entrerer scenen, skal du forberede dig på en oplevelse, du sent vil glemme. Der er dømt fest - og det vel at mærke på den fede måde. Få Rita, Rabalderstrædet, Længes Hjem, Tarzan Mama Mia, Jutlandia og alle de andre - så du tror, det du hører, er løgn.

Hvad kan du forvente....
Anders Munch og resten af Broderskabet vægter den "rene vare". Intensitet og dynamik - og der næres dyb respekt for de traditionelle rødder i musikken. Anders har et bredt og alsidigt program med Kim Larsen og Gasolin' og har specialiseret sig i både at spille og fortolke Larsens musik. På kopitro vis bevæger Anders sig gennem et univers af sange, der aldrig går i glemmebogen.

Video med Duoen:

 

Video med bandet:

Festen:

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Munch og Broderskabet - Kim Larsen kopiband - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send