Nicolai Moltke-Leth Foredrag

Jeg kan, jeg vil, jeg tør

Ring til Lykke Music for en pris på booking af foredrag om motivatíon, inspiration og masser af viljestyrke med Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth foredrag

Jeg kan, jeg vil, jeg tør

Nicolai Moltke-Leth foredragsholder Jægersoldat - Jeg kan, jeg tør, jeg vilNicolai Moltke-Leth, tidligere jægersoldat, kaptajn af reserven. Kandidat i Sociologi. Uddannet coach og NLP-master. Desuden uddannet hos Anthony Robbins i USA. Verdens førende coach og præstationsudvikler.  Udgav i 1996 bestselleren "Jo´du kan" ( over 45.000 eksemplarer solgt). Stifter af Anders Lassen Fonden som udmærker den særlige indsats i militæret eller humanitært arbejde. Ekstremsportsudøver i verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer såsom EcoChallenge og Raid Gauloises. Bjergbestigning i Europa, Afrika og Himalaya. Deltog i Paris-Dakar,  verdens hårdeste bilrally i år 2001 og gennemførte i 2002 på en samlet 25. plads. Programvært på action- og adventureprogrammet ”71 Grader Nord” Selvstændig virksomhed siden 1996 med foredrag og kurser i præstationsudvikling, motivation og personlige ressourcer. 

Kys den gamle verden farvel!

Nicolai Moltke-Leth udfordrer og aktiverer deltagerne/virksomheden gennem det ultimative inspirationsforedrag med musik, billeder og øvelser. 

Hvordan kan vi bryde vores mønstre for at blive endnu bedre? Alt hvad du behøver findes i dig lige nu! Du har ubegrænset potentiale.  Du har ubegrænsede muligheder. Tør du udforske dem?

Nicolai´s erfaring er, at det som adskiller os som mennesker ikke er hvad vi KAN, men hvad vi er VILLIGE til.

Husk på, din fortid er ikke din fremtid – med mindre det er der du lever ...

Hvad kan det koste dig, hvis du fortsætter som du plejer?

Nicolai Moltke-Leth motiverer og underholder med foredragDe færreste af os har gennem vores uddannelse lært hvordan vi skal bruge vores sind for at skabe den succes vi ønsker.

Skal du have den fulde styrke tilbage i dit liv bliver du nødt til at træde gennem din frygt. Du har evnen og ansvaret til at styre din tilstand hvert øjeblik – desværre har mange af os glemt hvordan.

Glem alt om at sidde og slappe af.  Livet er ikke en sport for tilskuere. Du skal op af stolen –  gerne helt op og stå på den. Nicolai skaber muligheden for at alle kan hæve deres mentale overlægger.

Hvis vi vil skabe nye resultateter skal vi iværksætte nye handlinger. Som Einstein sagde; ”Den sindstilstand som har skabt problemet kan sjældent løse det.”

Bag alt i livet ligger der en strategi til såvel succes, som fiasko. Med den rette overbevisning findes der ikke fejl, kun feedback til hvordan du bliver bedre næste gang.

Tænk på hvad det kunne give dig at ændre nogle af dine hæmmende strategier.

Spørgsmålet er: Er du villig til at tage det førske skridt i processen?

Nicolai Moltke-Leth foredragsholder Jægersoldat Emner:
Motivation
Forandringer/muligheder
Målsætning
Samarbejde
Strategi
Flytte grænser
Mod
Tage ansvar
Være proaktiv
Kommunikation

Varighed: 2-2½ timer. Nicolai kan tilpasse oplægget til virksomhedens behov.

Følgende bedes arrangøren sørge for: - Projektor som kan sammenkobles med NML´s medbragte bærbare PC. - VHS video som kobles til projektoren. - Ekstern lyd som trækkes via video og projektor til et eksternt lydanlæg. Højttaleren i projektoren er ikke nok. Hvis der er under 50 personer kan video vises på et TV, selvom det ikke er at foretrække. - CD-afspiller. Lyden skal også her være af ordentlig kvalitet. Hvis arrangøren kun kan skaffe en ghettoblaster skal dette aftales på forhånd.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Nicolai Moltke-Leth Foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send