Peter Ingemann holder foredrag

Peter Ingemann foredrag

Hammerslag - Bagedysten - STØRST

Ring til Lykke Music for en pris på foredrag med Peter Ingemann

Peter Ingemann holder foredrag

 

Peter Ingemann foredrag TV-værtDet er nu 19 år siden at Peter Ingemann (45 år) gjorde sin entré på dansk TV. Peter gjorde sig hurtigt bemærket med sin lidt anderledes, drengene og friske facon. For 15 år siden blev han fast programvært på DR TV og Peter Ingemann fostrede nogle af Danmarks mest populære TV-programmer. Det var især på boligområdet, at Peter slog igennem. Gennem adskillige år gjorde han programmet ”Hammerslag” til et af sine store varemærker. Her konkurrerer to hold ejendomsmæglere fra h.h.v. Øst- og Vest Danmark om at finde den rigtige salgspris på alverdens boliger – både i Danmark og det store udland. Det være sig lige fra den nedlagte landejendom i ”udkants-Danmark” til luksusvillaen med pool ved den Franske riviera.

Sidenhen har vi oplevet Peter Ingemann som den karismatiske vært i bage konkurrencer, hvor bl.a. den kende hypnotisør Ali Hamanns barnebarn Tobias i 2014 vandt ”Den store bagedyst”.  Herefter gik Peter Ingemann fra DR TV og til TV2, hvor han lagde ud med programmet ”Størst”. Peter Ingemann rejser verden rundt og finder alt, hvad der bare er stort – ja mega stort. 

Peter kommer i virkeligheden også fra store forhold. Som barn boede han i byen største hus, og endda med landets største indendørs swimmingpool. Et liv der også havde en skyggeside, som i 2011 fik Peter Ingemann til at udgive bogen ”Ingemanns land – et familiedrama”.  Inden Peter begyndte som populær TV-vært, havde han en uddannelse som journalist, hvilket gjorde det muligt for ham også at være forfatter.

Nu tager Peter Ingemann også ud og holder foredrag. Der er stor rift om ham, både pga. han store popularitet som kendt Tv-vært men også fordi han leverer sine foredrag på en altid anderledes, jovial og vedkommende facon, der fænger og underholder publikum.

Hammerslag – Peter Ingemann slår hovedet på sømmet

Peter Ingemann HammerslagHer er Peter som en fisk i vandet. Frisk, pågående og fuld af humor. Hammerslag er med mere end 29 år Danmarks mest populære livsstilsprogram, som til stadighed trækker tusindevis af seere til skærmen.  Og hvorfor nu det? Peter Ingemann var værten i 9 år. Har mødt masser af deltagere, været overalt både herhjemme og i udlandet og har oplevet stort set alt i boliger. Derfor kan han også fortælle levende og med faglig indsigt i, hvad hemmeligheden er bag denne enorme seersucces, som synes uden ende. Peter Ingemann viser også anderledes og pussige klip fra Hammerslag.

Peter Ingemann som auktionarius.

Med Peters snusfornuftige sindelag og jyske handelstalent, kan man også engagere ham som en meget underholdende auktionarius - med et godt håndelag for det rigtige hammerslag. Eller som konferencier til en festlig events.

Størst – Mega stort foredrag med Peter Ingemann

Peter Ingemann STØRSTPeter er ikke som sådan stor af statur, men det er til gengæld hans foredrag om TV-serien ”STØRST” Serien er noget af det mest populære, der vises på TV. Peter har en unik næse for at gøre os alle imponeret og næsten falde i svime, over hvor stor alt muligt kan være kloden rundt. Det er huse, racerbaner, events, restauranter. Men Peter Ingemann tager i dette foredrag også publikum med bag kameraet og fortæller på levende vis, hvad man ikke lige oplever på TV. Alt er stort, og pludseligt kan de små ting også blive større end vi tror. Ja man kan næsten sige: Stor, Større Peter Ingemann. Til dette populære foredrag, viser Peter Ingemann også udvalgte klip fra serien.

Ingemanns Land – et familiedrama

Peter Ingemanns bog - Et familiedramaEn hel og aldeles anderledes side af den ellers altid muntre og festlige Peter Ingemann, så dagens lys i hans bogudgivelse i 2010. Foredraget holdes i interview-form og har en æstetisk dimension. Peter fortæller åbenhjertig om sin barndom og især sit forhold til faderen. En virksom entreprenør, der kunne være millionær den ene dag, og være på fallittens rand dagen efter. En opvækst i sus og dus med fest og farver, der via alkohol, vilde fester og mange elskerinder endte i en tragedie. En far som Peter både elskede og hadede. Peter Ingemann fortæller om, hvorledes man efterfølgende bliver et helt og ”normalt” menneske, efter en sådan opvækst.


Kunderne skriver om foredrag med Peter Ingemann:

Kære Karen
Vi var meget tilfredse. Peter Ingemann kom ved 18-tiden og han fik testet udstyret, og alt fungerede som det skulle.
Peter er jo en person, som er meget nem at tale med og der var stor overensstemmelse mellem hans figur i
fjernsynsprogrammerne og ham selv som person.
Han ønskede også at stå i døren og tage imod alle deltagerne (211 personer), det vakte lykke og de fleste havde en kommentar til Peter.
Vi har i bestyrelsen fået rigtig god feed back så stor ros til Peter, det må du gerne give videre.

Venlig hilsen
Tove Christensen
Grundfos A/S - Bjerringbro


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Peter Ingemann foredrag - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefoto af Peter Ingemann

Download pressefoto af Peter Ingemann

Peter Ingemann pressefoto1 1800x2400 pix