Safari Band

Dansemusik til dig

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af Safari Band på telefon 97127811

Safari Band

 

Safari Band med deres medlemmerNår man får Safari band på besøg håber vi på at i har danseskoene klar, for der kommer masser af glad dansemusik jeres vej.

Safari Band har en rød tråd, som hedder sig at alt deres dejlige musik skal man kunne danse til. Så alle de numre de kommer med er musik hvor man ikke skal være genert over at invitere en op til dans for man kommer til at have en fest på dansegulvet så længe fødderne giver dig lov. Safari Band har været tv aktuel i talentshowet ”Dansktop talent 2015” hvor de kom helt til semifinalen med deres super lækre musiknummer ”Nej nej nej”. Så talent har de og de kom langt i denne konkurrence hvor de skræppe dommere ikke lader folk komme videre hvis de ikke har hvad det skal til for at kunne klare sig i den musikalske branche.

Godt humør

Med godt humør tager de fat fra en ende af og er klar på at slide jeres dansegulv ned med det ene dansenummer efter det andet. Selv om i er 5 eller 500 bliver der spillet godt op med lækker lyd, lys og den yndige forsanger i fronten af Safari Band.Safari Band til talentkoncert

Så vil du have lækker musik med gang i den fra et talentfuld band med et repertoire der går helt fra 1950’ernes dansemusik til det vi kender fra idag. Jamen så er det et herligt band som Safari Band du skal have fat i.

Så tag fat og kom på et musikalsk safari med numre fra Creedence Clearwater, Bryan Adamns, The Beatles, Bryan Adams, TV-2, Danske Grandprix-hits og mange mere så kan det her band det hele.

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Safari Band - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send