Sepp Piontek landstræner foredragsholder

Sepp Piontek

Ledelse på en anden måde

Ring til lykke Music & Events og få den rigtige pris på foredrag med Sepp Piontek 

Sepp Piontek foredrag

sepp-piontek-fodboldtraener-foredragsholderSepp Piontek laver et spændende foredrag om, hvordan man med en anderledes og professionel indstilling skaber succes. Om det foregår i en virksomhed eller på det danske fodboldlandshold er egentlig underordnet. Det er medarbejdernes eller spillernes indstilling om motivation, og hvordan lederen evner at få den enkelte medarbejder til at yde sit absolut bedste og samtidig være en del af teamet, der er kunsten, vurderer Sepp Piontek.

Sepp Piontek fortæller også små og morsomme historier om fodboldheltene, og hans oplevelser som træner. Et foredrag med Sepp Piontek er et fornøjeligt arrangement, hvor også lattermusklerne bliver afprøvet.

Sepp Piontek var fodboldspiller og træner. Professionel fodboldspiller frem til 1971. Fodboldtræner i mange forskellige klubber. Tidligere landstræner i Danmark og Tyrkiet. Klubtræner i Aab og Silkeborg. Sepp Piontek var også landstræner i Grønland og Old Boys landshold.

Han er jo dansker, ne"

Sepp Piontek var fodboldlandstræneren, der satte ild til begrebet dansk dynamit.
Sepp Piontek er et eksempel på, at selv om man ikke lærer at tale dansk korrekt og tydeligt, kan man godt ende med at blive accepteret i Danmark, ne?
Da Sepp Piontek i sommeren 1979 blev ansat som dansk landstræner, var det indledningen på en epoke. Den med et dansk landshold, de andre - og ikke mindst os andre - kunne regne med. Landsholdet gik fra højt belagt smørrebrød med en gibbernakker til råkost med postevand, forstået på den måde, at landsholdet blev seriøst. Under tysk ledelse. Tænk sig.

Danish Dynamite

Den hjulbenede og meget temperamentsfulde tidligere forsvars spiller evnede at disciplinere det danske kuld af landsholdsspillere, der ellers virkede som om, at de så en tur med landsholdet som et åndehul fra den professionelle dagligdag.
Det hører med til historien, at Sepp Piontek kunne råde over nogle af de mest talentfulde og dygtige danske fodboldspillere i skikkelse af Michael Laudrup, Frank Arnesen, Søren Lerby, Preben Elkjær og veterananføreren Morten Olsen.
Sepp Piontek fik de mange individualister til at spille sammen som et hold, han fandt frem til arbejdsmændene så som Jens Jørn Bertelsen, og pludselig havde Danmark et af verdens bedste landshold. Som oven i købet spillede kønt og uforudsigeligt. Piontek tændte det der blev kaldt ”Danish Dynamite”.
Udenfor banen, når landsholdet lå i træningslejr, måtte Piontek egenhændigt hente spillere ind, som forsøgte at snige sig væk fra hotellet for at gå i byen, hvilket gav bunker af anekdoter om trænerens forhold til spillerne.

Hæder til Sepp Piontek

Fra 1979 til 1990 hentede Danmark med Sepp Piontek som landstræner masser af hæder, og Danmark deltog ved EM i 1984 i Frankrig og nåede semifinalen, to år senere i Mexico røg vi ud mod Spanien i VM, inden et generationsskifte ikke helt fungerede i EM i 1988, oven i købet i Tyskland, hvor Sepp Piontek selv havde vundet pokalen og mesterskabet med Werder Bremen som aktiv.
Siden tog Piontek trænerjobs så forskellige steder som Haiti og Tyrkiet, inden han nåede at træne både Aab og Silkeborg.
Alle steder charmerede han med sit gebrokne sprog, der opnåede den ære at blive parodieret med hengivenhed af diverse komikere. Sepp Piontek endte med at holde så meget af Danmark – han er også dansk gift – at han slog sig ned i Blommenlyst på Fyn.
Han er jo dansker, ne?


Det siger arrangørerne om Sepp Piontek:

Hej Karen.
 
Det gik rigtig godt, og alle var glade.
Sepp var god og fik alle med..:o)
Med venlig hilsen
BAVARIA® København


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sepp Piontek - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send