Shu-bi or not Shu-bi Bosse og Claus gøgler Shu-bi or not Shu-bi fantastisk musik og underholdning via Lykke Music

Shu-bi or not Shu-bi

De eneste Shu-bi der dur

Shu-bi or not Shu-bi leverer et BRAG af en fest, med fantastisk musik, højt humør, gakkede shownumre, gags og fantastiske anekdoter. Hvis du savner lyden af de gyldne år med Shu-bi-dua, så er det her de eneste Shu-bi der dur.

De eneste Shu-bi der dur

Shu-bi or not Shu-bi Logo booking af musik via Lykke MusicShu-bi-dua var en gruppe som vi allesammen kender. De eksisterede fra 1973-2011. I slutningen af 2015 mødtes to mænd med det originale DNA fra Shu-bi-dua i et øvelokale i Ordrup, nemlig Bosse Hall Christensen og Claus Asmussen.

Bosse som var tekstforfatter, trommeslager og sprællemand og Claus som var komponist, producer og guitarist. De to gutter blev hurtigt enige om at den danske musikscene manglede et band som på værdig vis kunne løfte arven fra Shu-bi-dua. Og hvem bedre end to af de originale drenge. Da mødet med de to var slut, så var Shu-bi or not Shu-bi en realitet.

Shu-bi or not Shu-bi spiller den velkendte lyd, har den samme humor og frække attitude. Shu-bi or not Shu-bi består af medlemmerne Bosse Hall Christensen (trommer), Claus Asmussen (guitar), Karsten Lagermann (vocal), John Sørensen (bas) og Klaus Poulsen (keys). Shu-bi or not Shu-bi leverer humor, kærlighed, gags, anekdoter og gakkede shownumre. Med Bosse og Claus som er fra det originale Shu-bi-dua, så kan det vidst ikke blive bedre.

Debut

Shu-bi or not Shu-bi gakkede gøgl og anekdoterShu-bi or not Shu-bi havde deres debut i Cirkusbygningen i København i foråret 2016. En udsolgt debut blev til et brag af en fest. Siden deres debut har de spillet mere end 100 jobs, både i musikforeninger, klubber, teatre, samt en lang stribe af festivaler og by- og havnefester.

Overalt hvor de spiller skaber de fest og glæde, og en mere autentisk Shu-bi-dua oplevelse skal man lede længe efter, hvilket giver god mening da der er to af de originale med. Shu-bi or not Shu-bi kommer tæt på deres fans og trækker mange forskellige mennesker til deres koncerter.

Shu-bi or not Shu-bi er et band som du absolut skal opleve hvis du savner lyden og humoren fra de gyldne år med Shu-bi-dua tiden.

 

Mændene bag

Bosse og Claus stiftere af Shu-bi or not Shu-biBosse Hall Christensen
Bosse er musiker, musikproducer og tekstforfatter. Han var medstifter af popgruppen Shu-bi-dua og var trommeslager og tekstforfatter for gruppen. Han startede i en tidlig alder med at spille trommer, og han blev hurtigt kendt som sprællemanden hos Shu-bi-dua.

Bosse blev nød til at forlade Shu-bi-dua i 1981 på grund af et voksende alkoholforbrug. Dette ændrede gruppens musikalske kemi. Efter tiden i Shu-bi-dua havde Bosse Hall Christensen sit eget produktionsselskab, og har siden spillet i en række af bands.

Nu er han trommeslager i Shu-bi or not Shu-bi og udover dette så beskæftiger Bosse sig som instruktør og speaker, han har også udgivet en erindringsbog “Gokkelajser”.

Claus Asmussen
Claus er komponist og musiker. Han er guitarist hos bandet Shu-bi or not Shu-bi. Han var tidligere medlem af Shu-bi-dua hvor han var aktiv fra 1974-2005. Claus Asmussen var Shu-bi-duas komponist og producer, og ikke mindst deres legendariske guitarist.

Claus Asmussen er nu guitarist i Shu-bi or not Shu-bi. Bandet som Bosse og Claus nu har skabt.

Shu-bi or not Shu-bi Showcase

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Shu-bi or not Shu-bi - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send