Kære arrangør

Musik - det er Lykke


Ja sådan har det lydt i mange år. Her i 2019 er det 50 år siden, vi trådte vore barnesko i denne fascinerende branche. Tider skifter og skikke ændres, alt mens vi alle må følge med og have fingeren på pulsen. Det er stadig en daglig fornøjelse at opleve den glæde og gensidige tilfredshed, vi har i samarbejde med vore mange kunder. Et sådant samarbejde forpligter og må aldrig blive en sovepude.

Derfor præsenteres vore kunstnere på nettet. Vi lægger til stadighed yderligere informationer ud på nettet, og gerne med en god overskuelighed, så enhver hurtigt kan finde det ønskede.

På vort site kan du booke foredragsholder - musik - orkestre i alle afskygninger - solister - skuespiller - konferencier - komikere - stand up - børneunderholdning - øvrige kunstnere.

Vi vil meget gerne have din kommentar, hvis du mangler informationer, ikke kan finde rundt i siderne, eller har gode forslag til, hvordan vi kan gøre indholdet mere brugervenligt - det hele er jo lavet for at give dig den bedste service.

Vi er meget glade for at kunne konstatere, at vor valgte forretningspolitik har båret frugt og er inspiration til at bevare optimisme og initiativ, alt mens andre bruger tiden til store ord. Vi ønsker således en enkelt forretningsform, hvor man kender hinanden og har et etableret forhold, så der kan snakkes om andet end penge, uanset om du skal købe stort eller småt, eller det blot er en forespørgsel.

Vi er uafhængige og har ikke en speciel økonomisk interesse i en bestemt artist. Til gengæld har vi siden 1969 opbygget en kolossal baggrundsviden og erfaring om, hvad der fungere og i særdeleshed, hvad der ikke er så godt. Denne faglige kompetence er vor styrke. Husk at festen/arrangementet ikke kan gøres om.

Dette kan være hårde ord og lyde som oversmart salgsgas, men vi har gennem vor eksistens bevist, at det er muligt også at have et menneskeligt forhold, når man arbejder i showbiz branchen.

Så derfor: Musik - det er stadig Lykke

Velkommen på sitet Lykkemusic.dk, og rigtig god fornøjelse...

Karen & Jens Lykke