AbbA kopimusik i bedste stil Dancing Queen regnes for Danmarks bedste AbbA coverband

Dancing Queen - AbbA tribute show

AbbA musik i bedste stil

Dancing Queen regnes i dag for Danmarks suverænt bedste ABBA kopiorkester og giver en forrygende ABBA Tribute Show 

AbbA tribute Show, som alle swinger med på

AbbA kopiband der sætter gang i festenDancing Queen - ABBA Tribute Show har med stor succes spillet over hele landet i mere end 10 år.

Dancing Queen består af fremragende musikere og kønne, velsyngende sangerinder. Visuelt er alt i topklasse, og lyden er meget tæt på den originale ABBA lyd. Orkestret spiller altid med stort musikalsk overskud og entusiasme.

Dancing Queen leverer også forrygende dansk/engelsk dansemusik fra 70, 80 og 90'erne inklusiv de største diskohits fra dengang.

Dancing Queen har spillet for en fyldt Rådhusplads i København. De spillede for tusindvis af mennesker med Johnny Logan til Eurovision 2014 i København umiddelbart inden det Internationale Melodi Grand Prix og kunne samtidig ses på DR1. De har givet koncert i Tivoli i København, Statens Museum for Kunst, Nimb, Fredericia Messecenter, Helsingør Hallen, Herlev Hallerne, Herning Kongrescenter med Anders Lund Madsen, Luftkastellet i Limhamn og mange andre steder. For nylig modtog orkestret en henvendelse fra et 5 stjernet luksushotel i Dubai omkring en koncert nytårsaften.

Orkestret har fået særlig tilladelse af Polar Records og Universal Music til at kalde sig Dancing Queen, da retten til at benytte navnet tilhører ABBA.

Dancing Queen har spillet for store virksomheder som Aller A/S, Unilever A/S, d'Angleterre, Danske Bank, Bank Invest A/S, SBS TV A/S, Bavarian Nordic A/S, Biosthetique A/S, Ferring Pharmaceuticals A/S og mange andre til konferencer, firmafester og lignende arrangementer.

Shows kan skaleres fra den mindste virksomhed til de største koncerter.

Dancing Queen regnes i dag for Danmarks suverænt bedste ABBA kopiorkester.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Dancing Queen - AbbA tribute show - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send

Pressefotos af Dancing Queen

Klik på det enkelte foto og download

Dancing Queen Pressefoto 1

Pressefoto 2 af Dancing Queen