Kopiband der spiller AbbA numre

Abba Revival Band

Abba kopi band

Pris fra kr. 35.000,- 2x50 min.

Abba Revival Band 

Pop-legende i krig mod kopi-bands
Et af alle tiders mest poulære popbands har fået nok - og det kan få konsekvenser for dansk succes.

Abba.
Fire guldrandede bogstaver, der stadig kan smelte ethvert pophjerte.
Det er 25 år siden, at de fire svenskere gav deres sidste koncert og gik hvert til sit, men det vrimler stadig med kopi-bands.
Alene i England findes der over 40 registrerede bands - og de fleste bruger navnet Abba i en eller anden sammensætning.
Men nu har Universal Music i Sverige skruet bisse på overfor de mange kopi-bands og har foreløbig rettet henvendelse til 15 af de mest etablerede Abba-kopibands og krævet af de i enhver sammenhæng undlader at bruge navnet Abba.

Dansk band ramt
Også det danske Abba Revival Band, der har begejstret publikum i over 20 år, har modtaget en henvendelse.

Abba Revival Band er et af Danmarks ældste og mest roste kopi-orkestre.
Siden starten, i Århus, for mange år siden, har de udviklet sig til en professionel og langtidsholdbar succes med svenske Abba som forbillede. Dette er ægte Abba Jam

Behovet for at dyrke Abba og deres musik forsvandt langt fra med gruppens opløsning i 1982. Abba Revival Bands stilsikre kopi har overbevist mange fans og ført bandet ud på en succesfuld pop-odyssé med Abbas fantastiske popsange og flotte 70´er-image i bagagen.

Under navnet, ”The Original Abba Revival Band From Scandinavia”, har de i mange år nydt stor succes i hele landet samt bl.a. i Grønland og Tyskland, hvor de har optrådt ved en lang række arrangementer samt medvirket i adskillige tv- og radioshows.

Abba Revival Bands besætning består i dag af syv showmusikere fra henholdsvis Århus, København og Stockholm. Bandet optræder i den klassiske Abba-opstilling med de to par i front og et backingorkester. Det samlede indtryk af lyd, kostumer og show ligger tæt op af originalen og mange festivaler, firmafester og spillesteder har måttet bøje sig for den uimodståelige opfordring til fest, dans og fællessang.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Abba Revival Band - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send