Flashlight

You name it - We got it.

Pris Flashlight mobilt diskotek kr. 3.200/5.500 5x60 min.

flashlight

PRØV DEM, FØR DE BLIVER INDLAGT.....

flashlight

Når Jesper og Jakob trykker den af, får du både musik og show for alle pengene.

Det fredericianske mobildiskotek Flashlight blev grundlagt i sommeren 1991. Siden da har vi optrådt ved arrangementer og events i alle dele af landet. Fra Kliplev i syd til Fjerritslev i nord. Fra Esbjerg i vest til København i øst.

Flashlight er i dag kendt som et alsidigt diskotek med sans for "hvad der rykker" - i alle aldersklasser. Vi optræder lige så gerne ved en 40-års fødselsdag, som ved et halbal. En stor fast kundekreds - som byder på mange forskellige typer arrangementer - vidner om at Discotheque Flashlight forstår kunsten at tilpasse sig uanset arrangementets type.

Udover "almindeligt diskotek" tilbyder Flashlight også stort karaoke-show. Karaoke er altid et festligt indslag ved alle typer fester - hvem har ikke drømt om at blive opdaget, når man stod og sang ind i telefonbruseren.." Selvom vi ikke kan garantere dig en pladekontrakt, kan vi i hvert fald give dig muligheden for at imponere hele det fremmødte publikum - og hvem ved, hvad det kan føre med sig....?

Ring allerede i dag til Lykke Music & Events og hør om dine muligheder for at få Flashlight 
med karaoke
- det bliver rigtig sjovt.

You name it - We got it

 10 "hotte" muligheder med Discotheque Flashlight

Music

 

 

Music er løsningen for dig, som skal afholde reception, åbent hus mv. Musikanlægget består af 2 monitorhøjttalere på stativer - en diskret løsning, som ikke stjæler billedet. Disc-jockeyen er pænt klædt på og optræder høfligt og diskret. Musikstilen svarer naturligvis til arrangementet - her er hverken dødsmetal eller vild techno, men en god blanding af tidens populære toner blandet med dine favoritter.
Budget

 

Budget blev indført i slutningen i 1999 som et nyt tilbud rettet mod privatfester, klassefester og lignende mindre arrangementer. Budget er en udvidelse af "music" konceptet, men i denne løsning medfølger også 2 stk. bundkasser samt lysanlæg (8 stk. PAR-64 og 2 stk. SGM Victory "2" scannere).

Budget har vist sig at være en kæmpesucces, som prismæssigt ligger på niveau med en solomusiker. Hvor musikerens repertoire begrænses til de numre, som han/hun har indøvet på forhånd, kan DJ'en byde på alle typer musik fra de sidste 4 årtier. Alsidighed er nøgleordet, hvis alle dele af publikum skal være tilfredse - og alsidighed er netop vores store styrke.

Band-
Support
Denne løsning anvendes af bands, som har lovet arrangøren "en DJ i pauserne", og af arrangører som allerede har engageret et band og nu "blot" mangler musik i bandets pauser. 

Band Support-løsningen er baseret på at bandet allerede har opstillet lyd- og lysanlæg på spillestedet og derfor er der ingen grund til at opstille endnu et anlæg. Afhængig af arrangementets type og størrelse er der mulighed for supplering af lysanlægget med fx. scannere.
Disco Den "normale" opstilling. Her får du et komplet diskotek med fuldt anlæg og fuld bemanding. Anlæg, der rykker, og diskoteksfolk der giver ny betydning til ordene "afvigende adfærd" (se selv billederne i Galleriet). Sjov og ballade er nøgleordene, når Flashlight-Gruppens discodrenge rykker ind.
Disco
m/karaoke 
Efter at have været "gået lidt af mode" i et par år er karaoke nu stærkt på vej tilbage ved arrangementer af alle typer - fra private fester over firmafester og selv til halballer er der nu atter fuld gang i "syng-selv-maskinerne".

Og det er vel egentlig ikke så svært at forstå hvorfor? Hvem har ikke på et tidspunkt drømt om at "blive opdaget", når telefonbruseren var eneste publikum til ens smukke sangstemme. 

Vi kan ikke love dig en pladekontrakt, men vi kan give dig chancen for at gøre indtryk på hele det fremmødte publikum. Så drømmer du også om at blive "Star of the night", så bestil disco med karaoke - en oplevelse du aldrig vil glemme.

 

Disco
m/lydgear
Denne løsning fungerer modsat af "Band-support". Her er det nemlig Flashlight-Gruppen, som står for lyd- og lyssætningen. Fordelen herved er at lysanlægget nu fra starten dimensioneres til både diskoteks- og bandbrug. Som arrangør er du herved sikret en mere alsidig lyssætning, idet vi som standard medbringer bla. scannere - en ting som stadig er et forholdsvis sjældent syn hos de fleste PA-firmaer. 

 

Rental

"Grej og gear"
Flashlight Rental kalder vi også "grej og gear". Denne løsning anvendes af festarrangører, som selv ønsker at vælge en DJ, eller af DJ's som ikke selv er besiddelse af det nødvendige anlæg og/eller mandskab.

Ideen i Rental er at vi håndterer den tekniske del af arrangementet. Vi sørger for passende lydanlæg, lysanlæg, lystekniker, transport, samt opstilling og nedtagning. DJ'en  medbringer blot egen pult og plader, så sørger vi for resten. 
Double Double anvendes hovedsageligt i forbindelse med "monster"-pakken, som du kan læse om herunder. Når du bestiller Double, får du det bedste fra to verdener. Discotheque Flashlight's sædvanlige friske spillestil kombineres her med DJ Anders Jensen fra Discotheque Royal  

I højre side af scenen finder du Discotheque Flashlight, og i venstre side finder du Discotheque Royal. Musikken blandes af de festlige DJ's i et stort fælles discoshow, som er velegnet til alle typer selskaber. Showet afvikles på det store fælles lyd- og lysanlæg, som hører med til pakken.

Eneste ulempe ved Double: Den kræver plads.   
Monster

 

 

 

 

 

 

 

Monster er løsningen for dig, som bare ikke KAN få tingene store nok. Monster produceres i samarbejde med Lightandsound International, og typiske anvendelsesområder er arrangementer med mere end 500 deltagere - altså arrangementer som foregår i store haller eller udendørs.

Lyden baseres på JBL Soundpower systemer drevet af LAB-forstærkere. Lyset består af minimum 32 Parlamper (hvis du har strømmen og pladsen, kan vi sætte op til 92 PAR-lamper på), scannere, movingheads og diverse effekter. 2-3 kraftige røgmaskiner fuldender billedet af en stor opstilling.

Det er endvidere muligt at kombinere Monster med Double, hvor Anders og Jesper fra hver sin side af scenen trykker den af i et kæmpe fælles discoshow (se ovenfor)

Monster er stort - det skal ses og det skal opleves.
 
Total

 

 

 

 

 

 

Flashlight Total er den fuldstændige festløsning bestående af band, lydanlæg, lysanlæg, diskotek, festbelysning, scenefyrværkeri, samt hvad du ellers måtte have i tankerne. 

Total planlægges i tæt samarbejde mellem arrangøren, Lykke Music & Events og Discotheque Flashlight. Kun således kan vi garantere at alt er "klappet og klart" den dag, arrangementet løber i stabelen.

Total er løsningen for dig, som ikke har lyst til at bruge mere tid end højest nødvendigt på festens tekniske del. Ved Flashlight Total overtager vi ansvaret, så snart du har oplyst dine ønsker til os. Vi kan finde et band, eller du kan selv foreslå et. Vi kan sørge for særlig festbelysning, lamper med netop jeres firmalogo osv. 

Nemt, hurtigt og effektivt - den totale løsning. Ring gerne allerede i dag for en uforpligtende snak omkring netop jeres muligheder. 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Flashlight - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send