Jørgen de Mylius

Mylle er Melodi Grand Prix fra 1956 til nu

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Jørgen de Mylius

Jørgen de Mylius Dansk melodi grand prix

 

I 2019 er det 56 år siden, Jørgen de Mylius startede i Danmarks Radio.

Hvad Jørgen de Mylius egentlig havde tænkt sig, han skulle være, når han blev stor, da han sammen med Claus Hagen Petersen jagtede sporvogne i København for at kontrollere, om de nu overholdt køreplanerne og sådan noget, er ikke godt at vide - men ingen af dem blev i hvert fald direktør for HT...

Jørgen de Mylius" skæbne blev beseglet i 1963, da han som 16 årig gymnasiast skrev et brev til den nystartede Musikradio og brokkede sig over, at det var for dårligt, at de ikke havde en Top 20 - og modtog det noget uventede svar: - Ja, men så kom ind og lav en!

Jørgen de Mylius har i næsten fyrre år arbejdet med musik og showbusiness. Discjockey i radioen fra 1963-1977, tv-tilrettelægger, producer og studievært fra 1977. Har studeret film og tv i USA, samt skrevet artikler og lavet tv- og radioportrætter om skuespillere og andre mediepersonligheder. I sit tv-job bl.a. kendt fra 11 danske Melodi Grand Prix'er og som kommentator på 19 europæiske. Desuden vært på tv-programmer som "Eldorado", "Stardust", "Musikboxen", "Pop-quiz" m.m. Har bl.a. skrevet bøger om Elvis Presley, Cliff Richard og senest "Dansk Melodi Grand Prix 1957-2000".

Jørgen de Mylius dansk melodi grand prix

Melodi Grand Prix fra 1956 til nu.
Foredrag og lysbilleder fra en menneskealder imellem kändisser og udfordringer i Melodi Grand Prix'et.
Rockmusikkens historie fra 1955 til nu.
Elvis Presley: Død eller levende. Hans mærkværdige liv i glimt.
Hollywood på godt og ondt.
Mødet med en række af de mest kendte stjerner som bl.a. Kevin Kostner, Julia Roberts og Sally Field. Personlige anekdoter og lysbilleder.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jørgen de Mylius - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send