Günther Krautseppl tyrolermusik

Tyrolermusik Bierstuben Afterski Weinbrand und Gesang

Ring og få er godt bud på tyrolermusik Bierstuben Afterski Weinbrand und Gesang

Günther Krautseppl tyrolermusik Bierstuben Afterski Weinbrand und Gesang

Tyrolermusik med GüntherPræcis som man oplever ved de traditionelle Oktoberfester i München og nu over det meste af Sydtyskland, Schweiz og Østrig. På skituren til "afterski" eller sågar sommerfest på Malorca. Günther Krautseppl optræder enten som solist til et festligt indslag, eller som trio incl. DJ Heini aus Tirol.

Så lyder de som et helt tyrolerorkester, og de spiller non-stop hele aftenen, hvor de sætter godt gang i publikum med masser af fællessange, bægerklang og andre festlige indslag, som senere går over i mere moderne dansemusik. Selve showet afvikles mest på tysk, selv om alle er danske.

Det er nu ganske vist at der er udkommet en tysk party CD med "Günther Krautseppl”, alias  DJ og Musiker Finn Adsersen fra Danmark. Den første single cd „Immer Wieder“ er allerede på gaden i Tyskland.

Musikstilen minder meget om det der bliver spillet på de spanske øer: Mallorca og Ibiza om sommeren men også det som man kender fra Afterski Party a la DJ-Ötzi.

”Efter at have optrådt med et Oktoberfestprogram i et stykke tid, blev jeg omkring årsskiftet kontaktet af producenten Jørn Hansen, som havde hørt om ”Krautseppl”. Han tilbød mig at komme i Studiet for at indspille et nummer som han havde lavet på tysk med tekstforfatteren Lotte Riisholt.”

”Det var selvfølgelig svært at sige nej til da, Mr. Grand Prix: - Jørn Hansen er ret kendt i branchen for hans utallige kompositioner til bl.a. Stig Rossen, Neighbours, Katrine Falkenberg og mange andre."

”Jørn var meget tilfreds med de første optagelser så vi besluttede at fortsætte samarbejdet, hvor vi nu sammen skriver musik og tekster, alt sammen på tysk. Vi indspiller i øjeblikket flere numre som skal med på det kommende album. Det hjælper da også en hel del at jeg har arbejdet som studievært, DJ, og musiker i Sydeuropa i mere end 12 år.

Nu blev det da heller ikke dårligere af at Tommy Rasmussen fra Neighbours tilbød at være med i projektet. Tommy Rasmussen har stor erfaring med at lave mix på diverse CD- produktioner.”

”CD’en blev oprindeligt produceret målrettet til det tyske marked men hvem ved, måske falder den jo også i god jord i Danmark, nu da Hansi Hinterseer har gjort sin entré. Seneste nyt er at vi nu har lavet en dansk udgave ”Fyr og Flammer” til det danske marked, som vi håber bliver spillet flittigt på de danske radiostationer.” Lyder det fra Finn.


Günther Krautseppl med Horst og DJ. Heini aus Tirol kommer vidt omkring til mange glade mennesker.

Her er et udpluk af deres Tyrolerfester:
Zwei Grossen Bierbar – Ålborg, Fåborg Kro – Fåborg, Byfesten – Odder, Beierholm - Kbh., Cembrit – Ålborg, Ride huset – Århus, Smedeværkstedet – Varde, Assens Bowlingcenter - Assens
Carlsberg – Fredericia, Tulipanfesten – Ribe, Daler FH. – Daler, Gosh - Kbh., Marina Hotel – Grenå, Le Klint – Odense, Pejsegården – Brædstrup, KarenMaren – Næstved,
Hornslet Oktoberfest – Hornslet, EIK Ishockey – Esbjerg, Roskilde marked – Roskilde, Strandgården – Ærø, Hosekræmmeren – Brande, Vejle Oktoberfest – Vejle, Skat - Kbh.
Århus Festuge – Århus, Dr. Ingrids Hjem - Kbh., Hvalpsund Byfest – Hvalpsund, Gråsten Kro – Gråsten, MyCamp – Fredericia, Greve Strandhotel – Greve, Terma – Herlev,
Nordenskov Kro – Nordenskov, Hotel Højby – Odsherred, Strandhotel – Maribo, Næsbjerg FH. – Næsbjerg.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Günther Krautseppl tyrolermusik - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send