Billede af Devito 3 Billede af Devito 2 Billede af Devito 4 Billede af Devito 5

Devito

Devito kan også være devitre

Pris Devito kr. 10.000/12.000 som duo 6x50 min. og kr. 14.000/16.000 som trio 6x50 min.

Devito danseorkester til spisning og dansHer er booking af Devito spise- og dansemusik af høj kvalitet til festen.

Devito har gennem de seneste 20 år oparbejdet en unik sound, hvor der er perfekt balance mellem moderne teknologi, live instrumenter og musikere der kan sit håndværk. Instrumenterne er trommer, keyboard, guitar og vokale treklange på alle numre.

Devito spiller dejligt afdæmpet instrumentalmusik under middagen, krydret med enkelte sangnumre, som pirre til såvel gode musikalske minder som dine følelser.  Devito spiller naturligvis til alle lejlighedssange, og kan godt finde på at hygge om gæsterne med små sjove indslag, når det er passende.  Du skal bare ikke booke Devito, hvis du søger et orkester der synger skålesange eller ”han skal leve” uafbrudt.

Devito har et stort og meget alsidigt danserepertoire. Orkestret kan bookes til alle typer fester fordi repertoiret er så bredt, at det genremæssigt dækker de fleste festglade menneskers favoritter. Selvfølgelig er alle klassikere på programmet, men også det sidste nye fra de aktuelle hitlister.

Devito kan bookes som trio eller duo.

Jann Guldhammer - Guitar og vokal
Per Holler - Keyboards og Vokal
Søren Østergaard Skjelmose - Trommer og vokal


Devito er din garanti for musikalitet ud over det sædvanlige!

Devito danseorkester til spisning og dans


Kunderne skriver om en aften med Devito

Vi har haft Devito til at spille til vores guldbryllup. Det er et helt fantastisk band, der kan  spille alt. Det er ikke kun vi “gamle” der synes de var gode, alle de unge var vild begejstret for deres musik. Så hvis man mangler et band til en fest, kan vi varmt anbefale Devito, så bliver det helt sikkert en fantastisk fest. Kontakt Lykke i Herning.

Bente og Elmar
Esbjerg


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Devito - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send