Jan og Sunny Boys

Et sikkert dansktop navn

Pris Jan & Sunny Boys kr. 18.000/24.000

jan-og-sunny-boys

JAN og SUNNY BOYS danseorkester kendt fra Top Charlie, behøver næppe nærmere præsentation,

men altså......... her er de: Jan Madsen, Hugo Pedersen, Lars Johnsen, Thomas Nyboe.

Gruppen blev dannet i 1985 , med Jan Madsen i spidsen, og kort efter udkom debut singlen "Hjallerup Marked". Siden er det gået slag i slag, med mange udgivelser, og - nok så vigtigt - med mange hitlisteplaceringer!!!

JAN & SUNNY BOYS huserer ofte på DR's program Dansktoppen, og har da også haft flere 1. pladser. Da TV - hitlisten "Dansk på Toppen" var aktuel strøg JAN & SUNNY BOYS flere gange helt til tops, det gælder bl.a. med deres egentlige gennembrud med "jeg glemmer aldrig Melodien". Den lå 10 uger på listen - Den lå 10 uger nr. 1!

"Jeg glemmer aldrig Melodien" blev først l e gang lanceret i TV programmet Dansk på 1'eren med Jørgen de Mylius og ]ørn Hjorting som værter, og kort tid efter var der så 1. pladser overalt. -

JAN og SUNNY BOYS er ofte med i Top Charlie. Jan og Sunny Boys har udgivet 7 albums på CD. Heraf to som opsamlinger. Af Hits kan nævnes:

Forførende øjne - Corrina Corrina - Hils ham fra Mig - Stik mig et Smil -.Hvorfor dog vente til i morgen - Når blot du har en Ven - Hvem har malet alle Farver - og gruppéns seneste hit "Dansen er et Eventyr" som Thomas Nyboe og Jan Madsen er ophavs mænd til.

JAN & SUNNY BOYS arbejder selv på sang skriversiden, men ligeledes sammen med folk som: Fini - ].C. Erickson - ]ørgen de Mylius - Keld & Hilda - Tonny Aabo m.fl.

Gruppen var hele 2 gange inviteret til at medvirke i publikumssuccesen "Dansk Popblic Service" på DR'1. Her spillede de mange af succeserne for Henrik Krogsgård og..... for hele Kongeriget.

Når ]AN & SUNNY BOYS optræder live rundt omkring i hele landet gælder det: 1.Man morer sig med -JAN & SUNNY BOYS. 2.Hvis arrangementet. er med spisning, får man en afdæmpet og underholdende Dinnér musik, med."syng med" og sjove indslag. 3.Man får en rigtig god danseaften, med MIX af bI.a. gammelt og'nyt Dansktop - Tresser musik og glad popmusik.

Intet under, at arrangøren og andet godtfolk over det ganske land siger om de 4 meget meget efterspurgte og jordnære gutter:

"JAN & SUNNY BOYS: Et af landets allerbedste Dansebands."

Ved forsanger og trommerslageren Jan Madsens 50 års fødselsdag i 2010 lavede man dette portræt:

- Jeg elsker dansktop

Frontfigur i »Jan & Sunny Boys«, Jan Dalgaard Madsen, fylder 50 år i dag og har også 25 års jubilæum med sit orkester i år - Nej, det er ikke slemt. Jeg kan faktisk slet ikke mærke forskel. Det er også bare et nummer i rækken af forhåbentlig mange endnu, siger Jan Dalgaard Madsen, der i dag fylder 50 år.

Jan Dalgaard Madsen, der bor i Bredgade i Herning, er kendt som frontfigur og trommeslager i kvartetten »Jan & Sunny Boys«, som hærger dansktop-hitlisterne.

I år har orkestret også 25 års jubilæum, og selvom nogle af de andre medlemmer er blevet skiftet ud undervejs, glæder det forsangeren, at glæden ved at spille stadig er i behold:

- Tidligere sagde jeg, at jeg måske ville stoppe, når jeg blev 50. Men nu tager jeg i hvert fald fem år mere, for det er simpelthen alt for sjovt til at stoppe.

Jan & Sunny Boys spiller primært dansktop, men leverer også klassikere fra Beatles og Roy Orbinson og spiller både country- og rock’n’roll inspireret musik.

Musikken har altid trukket i Jan Dalgaard Madsen, og allerede som barn begyndte han at slå rytmer på ting, inden han for godt 30 år siden begyndte at kalde sig trommeslager.

Derudover har han også været radiovært i otte år på Radio Herning, og i øjeblikket er han vært på »Madsens Menu« på Give Nærradio, hvor der bliver spillet musik i samme genre, som han selv spiller i sit orkester.

Talebesvær: Ønsket om at blive musiker var stort hos den lille Jan Dalgaard Madsen, selvom han fra flere sider fik at vide, at drømmen var uopnåelig.

- Jeg er født uden gane og fik først opereret en kunstig gane ind, da jeg var tre. Det betød, at jeg ikke havde noget ordentligt sprog, og jeg snøvlede meget. Jeg kunne ikke udtale alle de hårde konsonanter, forklarer Jan Dalgaard Madsen, som hele sin barndom fik taleundervisning og først lærte »at tale rigtigt«, da han var en stor teenager.

Så selvom alle mente, at han aldrig kunne blive sanger, gav han ikke op, og den stædighed har siden ført ham igennem en glorværdig karriere:

- Jeg vil gerne have lov til at være stolt af at være nået hertil. Det var da skide irriterende som barn, at jeg skulle til talepædagog, når de andre spillede fodbold!

Tid til fans: I sin musikkarriere har Jan Dalgaard Madsen udgivet 15 cd’er, ligget på toppen af både lokale og nationale hitlister i ugevis, spillet op til dans på kroer og til festivaler i hele landet og deltaget i flere musikprogrammer på landsdækkende tv.

- Jan & Sunny Boys har prøvet meget mere, end jeg nogensinde turde drømme om, siger musikeren, som dog for det meste godt kan gå i fred på gaden.

- Jeg har da prøvet at blive genkendt på ferie i udlandet. Og hvis folk stopper mig på gaden, tager jeg mig altid tid til at tale med dem, siger Jan Dalgaard Madsen, som går meget op i nærheden og kontakten med sine fans.

Selvom han nu har tuneret land og rige rundt i 25 år, er han endnu ikke blevet træt af det.

- Det er ligesom, når en gammel cirkushest lugter savsmuldet i manegen. Det er et kick at gøre folk glade, siger han,

Jan & Sunny Boys spiller cirka 60 jobs om året, og selvom orkestret efterhånden har halveret antallet af jobs, tærer det stadig på kræfterne:

- jo mere kendte vi er, jo mere energi kræver det at leve op til forventningerne. Man skal være på dupperne hele tiden.

Hverdagshistorier: Jan Dalgaard Madsen forventer, at Jan & Sunny Boys' nye cd kommer på gaden til foråret. Cd’en vil indeholde en lang række nye dansktopnhits, men også nogle mere rock’n’roll og countryinspirerede sange.

- Jeg elsker dansktop, og vi vil aldrig glemme vores rødder. Men der er nogle anderledes numre på den nye cd, og det vi har præsenteret for vores publikum ved live-koncerter, har de taget godt imod, siger han.

Jan Dalgaard Madsen skriver selv en del af Jan & Sunny Boys' numre og inspirationen er uudtømmelig.

- Jeg skriver om de ting, vi oplever i hverdagen. Jeg kan næsten helt sikkert fortælle en historie om alle de sange, jeg selv har skrevet. For eksempel »Kurs mod solen«, som handler om at miste, siger han.

Professionelle i fritiden: På trods af Jan & Sunny Boys’ succes, har orkestret aldrig levet af at spille, men det har ambitionerne heller aldrig været til.

- Vi har vores base i vores arbejde, og jeg har det sådan, at den dag jeg spiller udelukkende for pengenes skyld, så stopper jeg, siger Jan Dalgaard Madsen.

Alle orkestrets medlemmer har fuldtidsarbejde ved siden af jobbet som musiker, men selvom de ikke lever af musikken, bryder Jan Dalgaard Madsen sig ikke om ordet »amatør«.

- Vi driver det seriøst, Vi har udstyr for to millioner. Vi er fuldt professionelle fritidsmusikere, og Jan & Sunny Boys har været oppe at spille over 150 gange på et år, så vi kunne godt leve af det. Men det er rarere, at vi kan sige nej til jobs, fordi Jan & Sunny Boys ikke har behov for at spille hele tiden, for at få brød på bordet, siger han.

Godt arbejde: Derudover lægger han ikke skjul på, at hvis han skulle leve af musikken, ville han komme til at savne sit job som trælastchauffør for Stark i Brande. Et job han har haft i 15 år.

- Det er et rigtig godt job. Min arbejdsdag går hurtigt som et fingerknips. Jeg har aldrig en morgen, hvor jeg tænker »ååh, jeg har gider ikke på arbejde, jeg har vist ondt i ryggen i dag«, siger han.

Jan Dalgaard Madsen er oprindeligt uddannet værktøjsmager.

På sin runde fødselsdag har han også været på arbejde, inden han fejrer dagen med familien.

- Jeg arbejder fra cirka klokken fem og til middag. Mange har spurgt, om jeg ikke hellere ville have fri hele dagen, men nææh.. Jeg tager bare en kort dag, siger han.

Jo Jan og Sunny Boys danseorkester er still going strong og tsadig et af landets mest populære dansktop- og party orkestre.

 

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Jan og Sunny Boys - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send