Le Freak

The Dukes of disco

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Le Freaks

Le Freak

Fra firmafest til festival. Fra halbal til byfest. Le Freak er med hele vejen.

Danske festdeltagere er enige. De kan ikke få nok af discoparty og de inciterende discorytmer. Vi vil høre disco, lyder det enstemmigt fra et kor af danseglade stemmer, og Le Freak er svaret på publikums ønsker.

 Med et repertoire bestående af de største discohits igennem tiderne er Le Freak en kilde til succes for alle festarrangører.

Er du til guldglimmer, plateausåler og glitrende halskæder"
Vibrerer dit underliv utilbørligt, når discorytmen pumper og spejlkuglen roterer?
Ja, så bør du dyrke dine hemmelige lyster sammen med Danmarks bedste discoband - Le Freak

Ingen, der har oplevet et af Le Freak medrivende og glædesberusende disco-shows, kan være i tvivl om, at der her er tale om uforfalsket festkvalitet ud over det normale. Alle kender numrene. Alle kender dansetrinene, men ingen kender Le Freaks små overraskelser, der hver gang får taget til at løfte sig. Alle disco-numrene fra dengang i 70´erne og 80´erne kommer på en veltilrettelagt perlerække, og bandet styrer rutineret og nådesløst sit publikum mod den totale ekstase.

Som Danmarks eneste professionelle discoband - med en grundstamme bestående af 6 rutinerede musikere - leverer Le Freak varen uge efter uge rundt om i hele landet. Tag et supertjekket sceneshow og en grupe professionelle musikere. Drys godt med glimmer ud over det hele og fyr grundigt op under discokuglen. Så får du Le Freak - Danmarks bedste discoband. Et råswingende liveband, som brænder for deres genre og en med energi uden sammenligning i branchen.

Le Freak slår igennem overfor ethvert publikum og fylder altid dansegulvet med et sydende inferno af svedige dansefreak. Forstil dig, hvad Le Freak kan gøre ved din fest, og glæd dig til at blive positivt overrasket. Le Freak har stor publikumsappeal samt en lyd-, lys- og sceneproduktion af højeste klasse. Le Freak er en glødende discokugle bestående af tophits, charme og tjekket professionalisme.

Blame It On The Boogie, I Will Survive, Celebration, Dancing Queen, YMCA, Daddy Cool og mange, mange flere. Der findes ikke det publikum, der ikke vil overgive sig til Le Freak og et toptunet, professionelt sceneshow, kombineret med en storslået lyd- og lysproduktion. Men kernen i Le Freaks succes er et hold råswingende musikere, der brænder betingelsesløst for genren og leverer varen. Hver gang. Le Freaks varemærke er spilleglæde og glimt i øjet - og med Le Freak på scenen omdannes alle fester til et sydende inferno af svedige ”dansefreaks”.

Le Freak har bl.a. spillet support for Anastacia, været kåret som årets live navn på Skanderborg Festivalen, spillet til afterparty for Madonna og Rolling Stones, optrådt på VEGA i København og spillet et væld af udsolgte koncerter på Train i Århus – og i et utal af haller og byer rundt omkring i hele landet. Men også et stort antal firmaer har nydt godt af Le Freaks usædvanlige partyskabende evner. Uanset om publikum er dansk eller internationalt, når Le Freak langt, langt ud over scenekanten og lige ned i danseskoene på samtlige festdeltagere. Discorytmerne har ikke kun appel til de danske gæster. Disco er et internationalt sprog, som alle forstår.

Le Freak fås i flere vellydende versioner. Fra det groovy og dybt swingende 6-mands band – evt. tilsat en superskarp horn sektion – til den store ”Las Vegas Style” Le Freakmed både blæsere og strygere. Men uanset kombinationen er publikum sikret et forrygende show og en varm, svedig nat i discokuglens glimtende lys.

Le Freak er:
Ditte Marie Agergaard Kristensen: Sang
Mark Chemnitz: Sang, keyboard
Holger Olund Andersen: Guitar
Jesper Andersen: Trommer
Nikolaj Pindstrup Perez: Bas
Lasse Lauridsen: Keyboard, saxofon, sang.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Le Freak - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send