E47 Danse- og partyband

E47 så kører musikken derud ad

Pris booking af musik og underholdning med E47 Danse- og partyband fra kr. 23.000,- op til 7x45 min.

Her er booking af musik og underholdning med danseorkestret E47

E47 - Danmarks mest alsidige danseorkester 

Abba Medley med E47:

 

 

Skal I holde et arrangement med levende musik hvor der skal være stemning og fest – om det er stort eller lille, hvorfor så ikke vælge det bedste orkester?  

E47 består af fem toptunede professionelle musikere der alle gir sig 110% ved enhver optræden. Alle fem synger både lead og korsang, og det giver et flot og afvekslende lydbillede hele vejen igennem, med et repertoire der indeholder alle de kendte hits fra de sidste seks årtier og naturligvis en lang række af de sidste nye fra radioen. Alt sammen leveret i et tempo der gør, at dansegulvet er fyldt fra start til slut.  

Ønskes det, at E47 underholder mens der spises, gør vi naturligvis gerne det - uanset om ønsket er stilfuld baggrundsmusik, eller om det skal være den ”helt store op og stå på stolende syng-med stemning á la Vin & Ølgod”. E47 mestrer det hele og vi akkompagnerer naturligvis også hvad der måtte være af festsange eller anden underholdning.  

E47 Danse- og partyband”E47 – erfaring og alsidighed!”  
Gennem de seneste tre årtier har medlemmerne i E47, sammen og hver for sig underholdt i enhver afkrog af Danmark. E47 har spillet til halballer, byfester, på markedspladser, festivaller, firmafester, kroballer, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage m.m..  Medlemmerne har optrådt i radio og i TV, på cruiseskibe og har optrådt i ind– og udland med mange af de største stjerner.  

”Hvad med lyd– og lysanlæg?”  
E47 medbringer alt hvad der skal til af lyd- og lysanlæg uanset om festen foregår i et mindre lokale, en stor hal eller evt. udendørs. Til alle typer arrangementer er der nogle minimumskrav til strøm og scenestørrelse der sikrer at E47 kan levere den lyd og det lysshow der skal til. Er det ikke muligt at leve op til de tekniske krav, kan E47 sikkert spille for jer alligevel – E47 finder altid en løsning.   

”Derfor E47” 
Musikken er det, der giver en fantastisk fest, som deltagerne husker og taler om i årevis. E47 garanterer at levere musikalsk underholdning netop tilpasset jeres ønsker og krav. Kontakt derfor E47 når der ønskes musikalsk underholdning i særklasse.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på E47 Danse- og partyband - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send