Nice Little Penguins

Flying og flere hits

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Nice Little Penguins

Siden starten i 1992 er det gået op og ned for Nice Little Penguins.

Gruppens første album "Beat Music" (1993) lagde anmelderne ned og solgte ganske pænt. Efterfølgeren "Flying" (1994) bragede igennem på salgslisterne, titelnummeret blev et kæmpehit både i Danmark og i udlandet - men smagsdommerne vendte tommelen nedad. "World You Can Live In" fra 1996 skulle følge den internationale succes op, men floppede. I 1997 blev der stille i pingvinlejren, indtil gruppens to sangskrivere igen tog tråden op i 2002. Resultatet "Free" fra 2004 begejstrede igen anmelderne, til gengæld solgte albummet dårligt. Året efter kom Nice Little Penguins tilbage på salgslisterne med compilation-albummet "Hits, News & Live", og i 2008 udgav bandet sit første album med rent danske tekster, "Som En Rejse", som fik en særdeles blandet modtagelse.

Ud af studiet - ind på scenen
Nu vil Nice Little Penguins koncentrere sig om koncerter i stedet for at udgive nye album.
- I de seneste år har vi brugt meget tid på at bure os inde i lydstudier og kun sporadisk været på landevejen. Derfor holder vi en pladepause for at komme ud at spille så meget som muligt, fortæller bassist og forsanger Bo Feierskov.
- Vi elsker at spille for glade mennesker, det er jo det musik handler om når alt kommer til alt. Vi er desuden begyndt at krydre repertoiret med flere af de sange som har inspireret os som musikere og sangskrivere. Det synes vi er rigtig sjovt. Og faktisk oplever jeg at vi er blevet både skarpere og mere spillelystne med årene, siger Bo Feierskov.

Pingvin-hits og forrygende covers
Med seks album i bagagen og i alt 26 år sammen som musikere er det nogle særdeles erfarne herrer, der er klar til at vise at Nice Little Penguins stadig kan regnes blandt de bedste live-bands herhjemme. Hør de bedste numre med de originale pingviner - sange som "Rain Keeps On Falling", "The Letter", "Daydream Believer" og selvfølgelig superhittet "Flying". Og få i tilgift nogle forrygende udgaver af Nice Little Penguins egne favoritter. En oplevelse ud over det sædvanlige for dig der holder af al den gode musik fra 70'erne, 80'erne og de glade 90'ere.

Stærkeste opstilling
Foruden Bo Feierskov består Nice Little Penguins i stærkeste opstilling af brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis guitar og trommer samt keyboardspilleren HH Præstbro. De fire originale pingviner får på udvalgte job hjælp af den mangeårige ven og eminente leadguitarist Søren Lund.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Nice Little Penguins - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send