Så sker der noget med Back to the Eighties

Back to the Eighties

Så sker der noget med Back to the Eighties

Pris på booking af musik og underholdning med Back to the Eighties fra kr. 30.000,- 2x60 min.

Back to the 80s

 

Back to the EightiesMed hits af Roxette, Rod Stewart, George Michael, Ray Dee Ohh, One Two, Eurythmics, Tina Turner, Toto, Halberg/Larsen, Van Halen, Phil Collins, Frankie goes to Hollywood, Human League, Michael Jackson, Depeche Mode, Bon Jovi og Danse Orkesteret kan det kun gå galt.

Mixet af gode sange gør at man kan droppe træningscenteret samme dag man skal til ”Back to the ’80s” koncert.

Glad dansemusik

Disse kunstnere er bare SÅ 80'er agtige. I 1980'erne fik populærmusikken en renæssance. Pludselig var det lovligt at være glad, når man hørte og spillede musik. Det behøvede ikke at betyde så meget. Det var ikke udtrykket. Det var festen !

Kodeordene for Back to the '80s er fest, genkendelighed, intens koncertstemning og dialog med publikum. Scenens størrelse kan variere – lige fra firmafesten til det store koncertsted. Back to the '80s spiller ikke kun disco eller pop, men også rock, som når langt ud over scenekanten. Med andre ord – et meget varieret repertoire, fremført af super-rutinerede musikere, og med en frontfigur, som hører til i toppen af de ”danske divaer”.

Gylden modtagelse

"Det ultimative Live 80’er band” skrev pressen efter Langelandsfestival.
Når personalet på festivalerne må åbne siderne på teltet, fordi flere folk vil deltage er der reelt gang i den.

Back to the ’80s spiller en bred menu af ”number 1 hits” fra de glade 80’ere. Det der kendetegner orkesteret er humør, energi, overskud og en velspillet samling kendte hits der får publikum til at føle sig del af en fest, der ikke har set sit lige”.

Syng og dans med og føl dig total teenage-agtig på den fede måde, smid hæmningerne og vær med til at løfte taget af – hvor end festen foregår.

Teamet

Forsanger Charlotte Vigel kendt fra radio og tv kan få mænd i smoking til at ligge på knæ foran scenen, få pigerne til at løfte op i blusen og få selv det værste øl-kor til at føle sig som lækre korpiger fra Pointer Sisters. Charlotte er simpelthen skabt til at underholde og har sunget 80’er hits fra hun var 10 år.

På guitar, lead sang og kor er Flemming Schiller Københavns største provo der fyrer den max af på sine guitarer og elsker at stå med det ene ben på monitoren og spille den gældende guitarsolo, alt imens han vrikker med røven. . . . .

På mere leadsang og kor er Heidi Lykke Larsen ikke til at spøge med, en lille pige med en kæmpe stemme når hun lukker op. Heidi kan smadre glas på 30m’s afstand med sin stemme.

Evigt tunge Flemming Brüggebusch på bas og kor lægger sammen med den super-steady Thomas Grane på trommer og kor den solide bund i bandet, krydret med de fede synth lyde fra den legendariske keyboardmand Karsten Hillersdal.

Er du til fest og farver er dette orkesteret! Der er knald på fra første øjeblik og publikum kaster sig rundt til sidste tone er ringet ud.

 


Hej Karen
Så er sølvbryllupsfesten vel overstået – Back to the 80’s gjorde det som sædvanligt fantastisk.
Hils Charlotte og sig, at vi er vilde med dem. 
Sadolin & Albæk Peter Winther Partner, CEO, MRICS


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Back to the Eighties - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send