Night Light

Så ved du hvad du får

Pris Night Light mobilt diskotek kr. 3.000/4.000 5x60 min.

Night Light mobilt diskotek disc jockey

Night Light mobilt diskotek disc jockey

Historien om mobilt diskotek Night Light startede helt tilbage i 1992, hvor 3 unge fyre forenede deres interesse for musik og elektronik ved dannelsen af diskotek Night Light. Vores filosofi har hele tiden været, at det skulle være lysten, som driver værket, hvilket vi mener er meget vigtigt for at kunne yde en god præstation og lave en god fest!

At det er lysten, som driver værket, giver sig også til udslag i, at medlemmerne af diskoteket aldrig har fået noget økonomisk ud af at være med! Indkomsten fra arrangementerne går ubeskåret til investering i - og udvidelse af diskoteket. Dette betyder, at diskoteket i dag kan levere både lyd og lys i rigtig god kvalitet og selvfølgelig i rigelige mængder! 

Siden 1992 har Night Light nu slidt dansegulve tynde over det meste af landet. Disse mange år i branchen gør naturligvis også, at diskoteket har stor erfaring i alle former for arrangementer og er derfor i stand til at sætte gang i netop din fest, uanset hvilken type arrangement du skal holde.

Night Light mobilt diskotek disc jockey

Night Light er desuden sponsororeret af Stimorol Danmark, hvilket betyder, at vi kan afholde spændende og sjove konkurrencer med præmier fra Stimorol. Et sikkert hit, når der skal være sjov i gaden!

Siden 1992 er der skiftet lidt ud i staben, men Carsten og Allan er to friske disc-jockeys, som har været med helt fra starten og som har tjek på både de "nye" og de "go'e gamle"! Så derfor... Næste gang du skal holde fest! Ring eller skriv til Lykke og spørg efter Night Light - Så ved du hvad du får!

Night Light mobilt diskotek disc jockeySend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Night Light - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send