DJ Aligator

DJ Aligator med the whistle song

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på DJ Aligator

DJ Aligator "alias Ali Movasat"

DJ Aligator Whistle SongVideoen fra singlen "Dreams" fra hans album "The Sound Of Scandinavia" viser DJ Aligators drøm om at følge sit hjerte for musik og vejen, der bragte ham til succesens hidtidige top, nemlig optræden på BBC programmet "TOP OF THE POPS". Videoen er et produkt af de mange timers film, som DJ Aligator og crewet har optaget på hans mange turneer i mere end 20 lande fra Østen til USA.

DJ Aligators første succes - Whistle Song, stammer fra hans tid som DJ på et diskotek. DJ Aligator bandede over at flere gæster, der havde taget fløjter med på diskotek. Når DJ Aligator spillede en melodi, som behagede publikum, ja så fløjtede de så det sang for ørerne. Således fik DJ Aligator idéen til at lave en fløjte sang. Kort tid efter var "Whistle Song" en realitet.

Pladeselskaberne syntes ikke DJ Aligators idé med at fløjte, var genial. Efter utallige afslag fremstillede DJ Aligator så selv 140 kopier, som han sendte til alle sine DJ kollegaer. Ugen efter var "Whistle Song" nr. 1 på dancecharten.

Herefter tog tingene fart. En pladekontrakt var pludselig uderskrevet, video skulle produceres, en opfølgende single, et album og en masse koncerter. Året var 2000, og således brød DJ Aligator igennem, hvor "Whistle Song" var den mest spillede single på de danske diskoteker. Nummeret gav 4 dobbelt platin med mere end 42.000 solgte eksemplarer i Danmark.

DJ Aligator efterfølgere til "Whistle Song" blev "Lollipop", "Doggy Style" og "Turn Up the Music". Disse var nogle af de hits på det første album "Payback Time". DJ Aligator Project spillede mere end 150 koncerter dette år.

Selv om DJ Aligator konstant turneerede i det meste af verdenen, lykkedes det at lave et nyt album "The Sound Of Scandinavia", der i Danmark blev udsendt ultimo maj 2002. Albummet lå som top 5 i mere end 2 måneder. Det har solgt guld og sælger stadig.

Vi kender allerede singlerne "Stomp", "I Like To Move It", og "Mosquito".

· "Stomp!", der lå #1 i ugevis og fik platin
· "I Like To Move It" strøg også til tops på hitlisten og solgte til guld
· "Mosquito" blev lanceret som en special DJ edition og spilles konstant på dískotekerne.

STAY TUNED! THE ALIGATOR WILL SOON BE NEAR YOU!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på DJ Aligator - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send