California

Mobilt diskotek med karaoke show

Pris Mobilt diskotek California med Karaoke Show kr. 5.500/8.500 5x60 min.

california-mobilt-diskotek

california-mobilt-diskotek

Mobilt diskotek California er en ikke blot en af tidens mange diskoteker. De har til gengæld specialiseret sig i et godt og effektfuldt anlæg med en frisk disc jockey, der kan andet end skære nogle fede skiver.

California er i dag kendt for sine mange arrangementer, hvor de sætter gang i publikum med deres helt unikke Laser Karaoke show.

Ideen kommer naturligvis fra USA, hvor det blev lanceret under betegnelsen "Sing Along", eller på dansk "syng med anlæg". Efter en landsdækkende konkurrence, der blev lanceret og afviklet af Dan Rachlin på TV2, var sucessen ubetinget.


California Karaoke

Hele systemet går ud på at diskotek California har landets største samling af udsendte laser disc. Dette er opført i et kartotek, hvor publikum selv kan vælge den ønskede melodi. Her er et stort og righoldigt udvalg af tidens hits med f.eks. Beatles, Cher, Dionne Warwich, Elvis, Michael Jackson, Rod Stewart, Whitney Houston, John Mogensen og mange, mange andre.

Når det ønskede nummer er valgt får man mikrofonen i hånden, og mens musikken spiller, vises en video med kunstneren på store videoskærme. Samtidig vises sangens tekst på skærmen, alt mens du som "aftenens stjerne" lægger din sangstemme til.

Vi har alle et ønske om at stå på scenen og give den hele armen. Nu kan alles drøm gå i opfyldelse, og hvem ved - måske har du et skjult talent. Erfaringen viser med sikkerhed, at alle lægger både krop og sjæl i sin fremførelse. Det er utroligt skægt, spændende og underholdende.

Når showet først er kommet i gang, er det helt fantastisk at se, hvordan fantasien og spændingen udvikler sig. Med sikker hånd styrer disc jockeyen slagets gang. Der er intet til hinder for, at showet pludselig udvikler sig til en konkurrence mellem publikum til stor morskab for alle.

Hvis du vil give dit publikum noget ud over det sædvanlige, så prøv diskotek California med Karaoke og bliv "aftenens stjerne". 


Referencer på diskotek California:

Hej,vi havde en fantastisk julefrokost, og kan kun give ros til diskotek California. Han ringede ved middagstid for at høre om de kunne stillede op om eftermiddagen, og det var rigtig dejligt, at de gjorde det, så ikke skulle stille op mens vi spiste. De kom til tiden og leverede skøn musik og karoke. Der kom hurtig gang i dansen så det var perfekt. Der er kun givet positive tilbagemeldinger fra kollegaerne ang. musikken. Så tak for en dejlig aften.
På vegne af personaleforeningen PEB på Bytoften.
Med venlig hilsen Maria Rømer Fysioterapeut BYTOFTEN Bo- og Aktivitetscenter


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på California - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send