Imperial

Danmarksmester 1993

Pris Imperial mobilt diskotek kr. 5.000/8.000 5x60 min.

 imperial-mobilt-diskotek-disc-jockey-booking

 

Diskotek Imperial blev startet i 1989 af fem diskogale personer, med intentioner om engang at blive en af de "store". Siden er de fem reduceret til to, og to nye er kommet til. Dette samarbejde kører så godt, at Imperial 4 gange er blevet iblandt de 3 bedste ved Fynsmesterskaberne, for endelig i 1993, at blive kåret som Danmarks bedste ved DM. Siden har diskoteket manifesteret sig som et landets mest efterspurgte i den bedste klasse.

Imperial udmærker sig bl.a. ved den utrolig gode, venlige og meget roste lyd. Dette lydanlæg bliver da også brugt af PA folk til udendørs koncerter. Lydanlægget er logisk en vigtig bestanddel i diskotekets virke, men på lys- og effektsiden er Imperial også godt med. De mange roser til Imperial begrundes bl.a. også med, at der pt. ikke er noget andet diskotek i Danmark, der kan måle sig med det største lysanlæg, der er set til dato. Her er f.eks. 168 stk. PAR-64 og 4 stk. moving heads, 4 rotereffekter, - samt 8 til 14 stk. scannere og en 512 kanals lyspult. F.eks. kan Imperial engageres til en såkaldt mega-diskotek, hvor hele dansegulvet rammes ind med en stor rektangulær lysbro.

Mobilt diskotek Imperial har selvfølgelig røgmaskiner og andre effekter, men kan desuden også lave et utroligt flot fyrværkerishow med bl.a. fontæner, kanonslag, atomskyer, konfetti mv.

imperial-mobilt-diskotek-disc-jockey-booking

Desuden kan der efter aftale også laves et Karaoke show, hvor diskoteket selv medbringer præmier i form af trøjer, håndklæder, tasker mv. Titlerne til dette Karaoke show omfatter 1000 udenlandske samt 200 danske titler.

Rent musikalsk søger diskotek Imperial selvfølgelig at efterkomme publikums opfordringer. Musikstilen er dog meget midtsøgende, hvilket vil sige at disc jockeyen prøver at ramme så bredt som muligt. De mest efterspurgte og populære genrer, der bliver spillet er disko, hip-hop, tekno, heavy, rock og 50'er musik. Det mest yderligtgående indenfor disse genrer kommer kun sjældent på pladespilleren, mens den kendte musik, nyt som gammelt vægtes mest. Således bliver flest tilfredse, dermed mere glade, og får endelig mere lyst til at feste.

imperial-mobilt-diskotek-disc-jockey-booking

Diskotek Imperial er mobil med stort M, og har for nylig investeret i en 12 meter Scania lastbil. Anlægget er altid læsset, og derfor kan Imperial rykke ud med kort varsel, når det danseglade publikum skal have et diskotek af højeste karat. Ved diskotek Imperial er kvaliteten altid højere end prisen.

 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Imperial - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send