Sebastian Klein fortæller naturvidenskab til børn

Sebastian Klein

TV's Bedste Børnevært

Sebastian Klein er et stort navn på TV - Specielt inden for børneverdenen. Oplev Sebastian med foredrag og børneshows.

Sebastian Klein

Sebastian Klein er søn af Jesper Klein, og er blevet et meget kendt ansigt i TV verdenen, specielt hos børnene. Sebastian Klein har været med i en række af Tv og film, og så har han skrevet samtlige børnebøger.

Han kom rigtigt frem i medierne da han var med i tv-programmet “Naturpatruljen (1997-2003) hvor han spillede Dr. Pjuskebusk. Siden dette har Sebastians karriere eksploderet som fyrværkeri.

Sebastian klein laver både interessante foredrag, og fantastisk børneunderholdning.

Foredrag og børneunderholdning

Sebastian Klein Naturens venSebastian Klein - fra min faders skygge
Dette foredrag tager udgangspunkt i bogen med samme titel af Sebastian Klein. Her fortæller Sebastian om opvæksten i et barndomshjem, som aldrig helt lignede de andre børns. Mens Sebastian lå under spisebordet og legede, så fulgte han succeserne og fiaskoerne indenfor dans underholdning. Alt dette mens stribevis af kulturpersonligheder holdt møder.

Dette foredrag er en veludført kombination af komik og tragedie, som tager publikum med i emner som - forholdet mellem forældre og børn. Om humanisme og udsyn i dansk underholdning. Om at se sine forbilleder visne hen, og hvordan det er at stå alene når man har mistet begge sine forældre.

Kunsten at formidle til børn
Pædagoger og psykologer verden over har debatteret et bestemt emne i meget lang tid - Hvordan formidler man bedst til børn? Sebastian Klein har i en lang årrække nu været både bagmand og frontfigur af DR´s børneprogrammer. Her vil Sebastian fortælle sin mening, samt gode og dårlige erfaringer med formidling af vanskelige emner til landets mindste.

Klamt, Ækelt og Ulækkert!
I dette foredrag har Sebastian Klein sin gode kollega Lars Ostenfeld med. Hvad handler dette så om? Du kan røre ved en levende slange, spise en melorm eller gætte en lort! Dette er blot nogle af de ting som publikum kan blive udsat for i dette vanvittige foredrag. Det er Klamt, Ækelt og Ulækkert! Dog vanvittigt underholdende.

Ulven kommer
Dette er et sjovt, visuelt og formidlende foredrag af Sebastian Klein og Lars Ostenfeld.

I et fremragende, debatskabende og undersøgende foredrag, vil vi fra Thy ulven, og over de ca. 40 DNA verificerede ulve, gøre et forsøg på at skridte ulven i Danmark op. Hvor mange ulve er der egentlig? Og hvad er det for en størrelse vi har med at gøre? Og nok det vigtigste spørgsmål af alle, kan vi leve med dem?

Dette er noget som Sebastian Klein og Lars Ostenfeld vil gå igennem sammen med publikum i dette fantastisk underholdende foredrag.

Højtlæsning med Sebastian Klein
Sebastian Klein tilbyder engageret, kvalificeret og lunefuld formidling af hvilken-som-helst historie eller fortælling. Der er tradition for stor indlevelse hos såvel Sebastian som publikum.

Sebastian Kleins Skøre Safarishow
Dette er børneunderholdning når det er bedst, med Sebastian Klein. Her vil både være levende dyr, levende musik og cirkusnumre. Sebastian Klein gør det som han er bedst til, han tryller og gøgler og fjoller rundt, så han næsten kommer galt afsted.

Sebastian og Chapper i Det Sygeligt Seje Cirkusshow
Det sygeligt seje cirkusshow er søsat og klar til afgang. Med Sebastian Klein og Chapper, som nok er to af de største stjerner inden for børneunderholdning, så kan det vist kun gå galt - på den gode måde. Et musikalsk og fjollet cirkus show med garanti for latterkramper.


Tv - Film - Bøger

TV -Sebastian Klein Sjovt med lidt ekstra sjovpå
* Kom med ud og leg (1996)
* Naturpatruljen (1997 - 2003)
* Kaninlandet (1999)
* Jul i Togvognen (1999)
* Mens vi venter
* Mens du venter på at dø
* Anton, min hemmelige ven (2001 - 2002)
* Afrikas Øje (2004)
* Vildmarkens Stjerne
* Australiens Perle (2006)
* Sebastians Jul (2010)
* Fandango
* Rekord
* Dyr på Hjernen
* Hulter til bulter
* Kære Sebastian
* Sebastian på dybt vand (2013)
* Sebastian Indefra (2003)

Film -
* Far til fire - på hjemmebane (2008)
* Peter Plys - Nye eventyr i Hundredemeterskoven (2011)
* Far til fire - Til søs (2012)

Bøger -
* Doktor Pjuskebusk og den mystiske fugl : Naturpatruljen på tur til søen. (2003)
* Martin på sporet : Naturpatruljen på tur til skoven. (2003)
* Ketil i knibe : Naturpatruljen på tur til åen. (2003)
* Med Sebastian Verden rundt.
* Med Sebastian i Zoologisk Have.
* Den Ternede Tiger.
* Sebastian Klein : Fra min faders skygge (2016)Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sebastian Klein - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send