Åh Abeshow - Mek Pek

Jungletrommer og trompeten

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Åh Abeshow - Mek Pek

Mek Pek - Åh Abeshow

Børnenes ven.

Åh Abeshow - Mek Pek

Mek Pek & Søn

Er et musikalsk børneshow, hvor Mek har taget sin 20 årige søn, Emil, med på guitar. Mek Pek spiller selv gulvbas og trompet - og duo'en er beregnet til de lidt mindre steder: Biblioteker, børnehaver
m.m. hvor publikumskapaciteten er mellem 50 og 100
personer.
"Jeg vil gerne ud at optæde de mere intime steder, hvor man kan spille akustisk og dermed få en tættere kontakt med børnene. Det fantastiske ved at optræde for børn er jo at de siger og gør ting man ikke lige havde regnet med, og det er ikke altid man får det hele med, når der står mellem 500 og 20.000 mennesker til de store koncerter." siger Mek.
Vejl. pris: 8.000 kr.

Åh Abeshow - Mek Pek

Mek Pek & Habbasutterne

Uanset hvilket børnearrangement man har i tankerne, så vil en koncert med Mek Pek og Habbasutterne skabe den succes, enhver arrangør håber på.
Det populæreste live band blandt børn er efterhånden godt kendt i Danmark. Med cirka 100 koncerter om året, kan man godt undrer sig over, hvorfor en koncert med Mek Pek og Habasutterne aldrig bliver kedelig eller triviel opvisning. Svaret ligger i Mek Peks eminente sans for det enkelte publikum. Hver eneste job er for ham en ny og spændende udfordring, og det er hver gang lige vigtigt for ham, at publikum får en god oplevelse med hjem.
Vejl. pris: 30.000 kr.

Mek Pek's Åh Abe show - solo

Gennem de sidste mange år har Mek Pek opbygget et solidt
image som børnenes ven. Med en udsædvanlig energi, humor og oprigtig glæde underholder han børn, deres forældre og alle andre barnlige sjæle. Repertoiret er fra Mek Pek & Habbasutternes 3 børne-albums og sammen med de kendte sange fra Åh Abe-pladerne leverer han et skønt og livligt show fyldt med "løgnhistorier" fra Mek Pek's 7 1/2 årige liv - "Drengen" bliver heldigvis aldrig ældre.
Vejl. pris: 16.500 kr.

Ham, man ringer til, hvis man skal bruge noget "seriøst" og godt børneunderholdning, med energi, humor og oprigtig glæde ved at underholde børnene.
Mek Pek kan engageres både med sit orkester og som solist.

Mek Pek har igennem de sidste 10 år opbygget et image, som børnenes ven.
Ham der kan leverer noget "seriøs" og god børneunder-holdning, med energi, humor og oprigtig glæde ved, at underholde børnene.

Showet, der er et musikalsk og humoristisk show for børn i alle aldre, er fortrinsvist bygget op over sangene fra åh abe- pladerne, Mek Pek og Habbasutterne"s go'e "gamle" cd plus et par helt nye fra den nye Habbasut cd, garneret med "løgnehistorier" fra Mek Pek's barndom.

 

Mek Pek kan også engageres med sit Partyband (klik her)

 

Mek Pek for børn - børneunderholdning

 


Pressen har bl.a. Skrevet om Mek Pek, som "børnelokker":

"Det lykkedes Mek Pek, trods vejrets ugunst, at få nærkontakt".

"Torsdagen var helliget børnene med en helt speciel børnedag. I år var det børnevennen Mek Pek, der stod for underholdningen med et brag af et oneman show"

"Mek Pek fik fuld opbakning af både børn og voksne, da han, med sit band, var hovedtrækplasret ved julearrangementet på torvet i går, som betød stor tilstrømning til butikkerne."

"En yderst veloplagt Mek Pek tog både børn og voksne med storm. Det må indrømmes, at Mek Pek kan det der med at få fat i børnene. Et er hans mange børnesange. Et andet er hans ping-pong med børnene om kærester, om forældre, om fødselsdage og om hvad de vil være, når de bliver store."

"Mek Pek og hans åh abeshow skabte trængsel. - jeg har aldrig set så mange mennesker i centret på en gang, siger en glad centerkonsulent."


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Åh Abeshow - Mek Pek - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send