H.C. Andersen paraden

Eventyrligt optog med H.C. Andersen

Pris H.C. Andersen Paraden kr. 5.000/12.000,- 15-40min.

H.C. Andersen paraden

Skal det være dansk, dejligt og eventyrligt er det H. C. Andersen Paraden.

LIVET SELV ER DOG DET DEJLIGSTE EVENTYR!

Også i 2019 – Hvor H.C. Andersen paraden nu har underholdt i herlige 31 år  - er de parate til at underholde store og små – lige fra den runde dag i børnehaven eller shoppingcentret til den internationale middag for virksomhedens eller ministeriets udenlandske gæster! H C Andersen Paraden er solid dansk kultur formidlet på en glad og folkelig måde. Anerkendt og prisbelønnet! Grundlagt i 1988 – mere end 6500 shows i det lille kongerige og hele den vide verden!

Nyt show med nye sange – gætteleg og grin!

H. C. Andersen Paraden er med sin unikke charme, professionelle profil og samtidig umiddelbare og hjertelige spilleglæde oplagt underholdning. Både ved byfester, børnehavejubilæer og festarrangementer, kongresser og internationele gallamiddage. Dansk engelsk eller tysk.
Spændvidden er stor og det sproglige niveau højt.

Den lille musikalske forestilling præsenterer 20 eventyrfigurer i alle aldre i originale kostumer, der folder sig ud som et glansbillede af H. C. Andersens verden. Iørefaldende sange (The Ugly Duckling og flere fra samme skuffe), pudsige uddrag af de mest populære eventyr samt skuespilleren og entertaineren Torben Iversen, der som den gamle digter, kæder sammen med anekdoter og aktuelle indfald. Et show helt uden sidestykke i det hele kongerige.

Torben Iversen kan supplere med oplæsning af kendte og ukendte eventyr, improvisere over højdepunkter i Andersens livs eventyr eller en aktuel tekst skrevet til lejligheden.

Mere end 2000 shows før år 2000!

- Officielle danske indslag på Expo 99 i Kina
- World Trade Center, New York, for SAS
- Dorochester Hotel, London for Danmarks - Turistråd
- Sommerfest for Maersk Data
- Hotel Kongebrogården for Wauxhall, England
- Middagsunderholdning for Danfoss
- Danske og internationale selskaber på Hotel D"angleterre
- Plænen i Tivoli, København
- Åbning af HCA-udstilling, Zitadelle, Berlin
- Eventyrslottet, Lotzes Have, Odense
- Ferieaktivitet i Lyngby Storcenter

- og byfester, messer, restauranter, hoteller, indkøbscentre, skoler og biblioteker i hele kongeriget - samt TV i ind- og udland! 
Forestillingen kan foregå på dansk, engelsk eller tysk og kan vare fra 15 - 40 minutter efter aftale.

H.C. Andersen Paraden optræder ca. 250 gange årligt, og benyttes bl.a. af Udenrigsministeriet, Odense Kommune, Danmarks Turistråd samt af en lang række danske virksomheder, ligesom de også hyppigt optræder ved private fester.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på H.C. Andersen paraden - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send