Laid Back

Happy Dreamer

Laid Back

Laid Back er tilbage og dét med deres til dato måske bedste album.

Anmelderne er enige:

"Det er lige før man midt i hverdagens voldsomme trængsel og alarm overgiver sig pure til Laid Backs bedste og mest helstøbte album" (Berlingske Tidende)

"Der er sgu ikke så meget andet  at gøre end at nyde livet, når Laid Back tager fat med deres vederkvægende massage af iørefaldende elektroniske lækkerier og sporadisk Santana guitar" (Politiken)

"Don't worry - Laid Back har genfundet pladsen i solen med et rigtigt velvære-album." (Jyllands Posten)

"Enkelt og simpelt, men alligevel stort" (BT)

"Lyksaliggørende....At få noget til at lyde så ubesværet som  det her, er en meget svær kunst." (Ekstra Bladet)

Og nu glæder Tim Stahl og John Guldberg sig så helt vildt til at komme ud at spille live.
Med sig har de et par af branchens sejeste drenge, Mikkel Damgaard & Thomas Duus.

Vi så dem på Loppen i september (hvor de varmede sig selv op før et stort festivalshow i England) og kan melde at det, uden løgn og overdrivelse, blev een af de absolut bedste koncerter vi har set i lang tid. Men det kan vi jo sagtens komme og sige, så lad os give ordet til en anmelder der var på stedet:

Lykkelige drømmere. Det hele bliver præsenteret af en John Guldberg og Tim Stahl, der elsker at spille live og tydeligt nød hvert sekund af aftenen på Loppen, dygtigt bakket op af cirka én generation yngre Mikkel Damgaard på diverse keys og Thomas Duus på trommer. Knap to timer tog det Laid Back at komme igennem en håndfuld sange fra deres kommende album "Happy Dreamer", som med John Guldbergs ord har været usædvanligt længe undervejs, og selvfølgelig alle de gamle hits som "White Horse", "Sunshine Reggae" og "Maybe I'm Crazy". Og retrobølge eller ej. Der er noget befriende over duoens lettere naivistiske men absolut ikke irrelevante lykkeligt drømmende budskab om at tage det roligt, nyde livet og for én gangs skyld prøve at være gode og rare ved hinanden.

Laid Back er tilbageSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Laid Back - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send