Syngepigerne

Syngepigerne Køb blomster, køb blomster

Pris Syngepigerne kr. 6.000/16.000 1x45 min. 1-2 piger + pianist.

 Syngepigerne

 

MØD "NUTIDENS BEDSTE SYNGEPIGER": TOVE OG VIBE

Syngepigerne Tove og Vibe er nutidens absolut bedste syngepiger. Med roser og godt humør i kurven får de selv det mest sindige publikum til bl.a. at synge med på "Køb blomster, køb blomster", der er syngepigernes evergreen.

Begge har en mangeårig fortid i Bakkens Hvile og er dermed ægte repræsentanter for syngepigerne, der går helt tilbage til 1847, hvor " tribunesang " første gang blev kendt i Danmark. Tove og Vibe har i kraft af øm ærbødighed overfor syngepigetraditionen, fascinerende udstråling, uomtvisteligt talent og stadig kunstnerisk udvikling formået at manifestere sig som de mest markante syngepigepersonligheder i de senere år.

Selv om pigerne har fået "foden under egen stol", har de bevaret tilknytning til Dyrehavsbakken.  Free-lance syngepigerne får stedse flere solistengagementer i det ganske land og udland, bl.a. England, Spanien m.v. Publikum begejstres af syngepigeduoen, der akkompagneres af en af Danmarks dygtigste pianister, kapelmester Arne Ravn.

Også som følge af udgivelsen af en del CD'ere, kassettebånd og bøger om Dyrehavsbakken og syngepigerne har Tove og Vibe bibragt syngepigekunsten yderligere livskraft til at overleve kommende generationer. Al overskud fra salg af pigernes bøger, CD'ere og cassettebånd går til Dyrenes Beskyttelse og Dyrefonden, der hvert år modtager et pænt beløb, senest 10.000 kr. hver. I den forbindelse bør nævnes, at Tove blev Årets Dyreven 1997.

Syngepigeunderholdning er evig aktuel. Med jordnær elegance, charmerende fandenivoldskhed og glimt i øjet når Tove og Vibe - iklædt fantastisk flotte, matchende kostumer - "ud over rampen". De 2 syngepigers individuelle udstråling og force forenes i et professionelt syngepigeshow, der som en moderne form for nostalgisk underholdning, hører til kuriositeterne i dansk show-biz.

Ærede damer og herrer, herskaber og grevskaber, klædeskaber og djævelskaber, skraldemænd, sprællemænd, vandmænd og landmænd, nissemænd, bussemænd, lygtemænd og gentlemænd......... snyd ikke Dem selv for denne oplevelse !!!Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Syngepigerne - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send