Swing Sisters

Swingtime fra dengang

Pris Swing Sisters fra kr. 35.000,- 1x40 min.

 

Her er booking af Swing Sisters

Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel dannede for 27 år siden vokalgruppen Swing Sisters.

swing-sisters-solist-sangerinde-skuespiller-booking

Det var tilbage i 1992, at Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard og Kirsten Vaupel fandt sammen og blev til Swing Sisters i forestillingen af samme navn. Den havde premiere på Hvidovre Teater og turnerede siden hen landet tyndt, med stor succes. For alle var vilde med de tre piger og deres sange i den velkendte, trestemmige Andrews Sisters-stil.

Det var en fælles kærlighed til den swingende, livsbekræftende musik, der fik pigerne til at tage melodierne fra 20’erne, 30’erne og 40’erne på repertoiret, stækt inspireret af såvel The Andrews Sisters som The Bosswell Sisters.

Der er blevet skrevet 2 musicals til dem og de har samarbejdet med det verdensberømte engelske swingorkester The Pasadena Roof Orchestra, hvilket resulterede i 2 cd’er. På en 3. cd er de blevet akkompagneret af Sjællandske Livregiment. Desuden har de udgivet en jule-cd med deres eget 6 mandsorkester Swing Brothers.

Swing Sisters har endvidere optrådt i Sverige, Tyskland og England med stor succes. De har medvirket i adskillige TV-shows i Danmark såvel som i udlandet.

Swing Sisters tilbyder sig bl.a. med:

  • Pianist; til koncerter og mindre arrangementer.
  • 6-mandsorkester; til gallakoncerter, diner/dance arrangementer, hvor orkestret kan underholde under middagen og sammen med Swing Sisters spiller op til show og dans.
  • Stort orkester 10-20 mand eller f.eks.Sjællandske Livregiment; til de helt store steder og arrangementer.

swing-sisters-solist-sangerinde-skuespiller-booking


Let it be swing
For 3. gang er Swing Sisters med i opsætningen af en teaterforestilling.

Let it be swing bliver en swingende, satirisk og morsom rejse igennem et tiår, der forandrede verden, fulgt gennem tre musikalske, skønne og underholdende kvinder.

Swing Sisters i tredserne! Hvad laver de der? Jo, de laver vel det samme som vi andre gjorde: prøvede at få det til at fungere i en verden fuld af rasende forandring. Vietnamkrigen, ungdomsoprøret, den kolde krig, første mand på månen, kvindekampen, pornoens frigivelse, den materielle udvikling... og musikalske giganter som The Beatles og The Rolling Stones.

Vi følger Swing Sisters  i dette forvirrende årti og deres kampe både indadtil og udadtil for at finde deres plads i det nye verdensbillede. “Søstrene” er blevet ældre, mere krævende, mere modne... men ikke mindre underholdende i deres evindelige uenigheder og sammenstød, deres forskellige behov og drømme. Men i musikken kan de stadig mødes! Oplev de kendte swingnumre moderniseret i 60’erns beat-ånd og beat-tidens musik fremført med swing og glimt i øjet.


Medvirkende:
Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup, Kirsten Vaupel m.fl.
Kapelmester: Morten Wedendahl
Instruktør: Jan Hertz - Forfatter: Henrik Prip

27 år med Swing Sisters - kan det virkelig passe?

2019 er året, hvor Swing Sisters har 27 års-jubilæum. Og det bliver igen fejret med et flot show! Et festligt og musikalsk tilbageblik på tiden, der var gået.

Shower indeholdt en stor buket af de mange sange, som Swing Sisters er kendt og elsket for. Man kandog ikke udelukke, at der også vil snige sig et par musikalske overraskelser ind undervejs - og det gør der i særdeleshed!

Krydret med personlige anekdoter fra de efterhånden mange år Lise-Lotte Norup, Kirsten Siggaard og Kirsten Vaupel har været på landevejen sammen. For er det sandt, at Lise-Lotte Norup ingen stedsans har? Kan det have sin rigtighed, at den smukke Kirsten Siggaard er pænere i virkeligheden? Og kan det i virkeligheden have noget med Kirsten Vaupels køkkenbord at gøre? Disse og flere andre store spørgsmål får publikum, svar på i showet.

Det er blevet til mange forestillinger om den musikalske pigetrios op-og-nedture i Danmark i 50'erne og 60'erne. Og frem for alt, en masse koncerter til glæde for Swing Sisters' store og trofaste publikum. Det i forvejen sejt swingende repertoire fra 30‘erne og 40‘erne er bl.a. blevet udvidet med et helt nyindspillet medley over “Leo Mathisens Favoritter”.

Foruden de “swingende søstre” Kirsten Siggaard, Lise-Lotte Norup og Kirsten Vaupel medvirkede deres orkester bestående af bl.a musikere fra DR Big Band.

Alle tre er de “still going strongSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Swing Sisters - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send