Mach og Kwella duo

Jazz- og bossa nova-standards

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud

Mach og Kwella

MACH & KWELLA DUO er en spændende konstellation på den danske Jazzscene og netop cd-aktuelle med "Connected" ( Gateway ).
Med deres unikke blanding af intens jazzvokal og smukt guitarspil er de to musikere garant for en god og stemningsmættet oplevelse.

Mach & Kwella består af RIKKE MACH - vocal og JENS CHRISTIAN KWELLA - guitar og har eksisteret i ca. 5 år. I  denne periode har de spillet et utal af koncerter på spillesteder, jazzfestivaller, caféer, til receptioner etc. samt optrådt på både TV2, DK4 og TVdanmark.

Pressen skrev bla. :
Repetoiret var først og fremmest jazz- og bossa-novastandards med enkelte afstikkere uden for jazz-land. Uanset hvad de to "gjorde i" endte det dog med at lyde på samme personlige, imødekommende og varme måde. Man kan sige at duoen i den grad gjorde sangene til deres.
Ikke mindst på grund af Rikke Machs charmerende, blufærdige og alligevel fortrolige introduktioner, der var med til at skabe den nære atmosfære.

Og så kunne man iøvrigt nyde de to konservatorieuddannede musikeres høje professionelle standard.
Jens Christian Kwella håndterede sin guitar så man næsten troede det var løgn, at man kunne få så mange nuancer og farvetoner ud af et enkelt instrument.
Ind imellem kastede han sig ud i verdens mest ekvilibristiske og mindst pralende soloer, før han igen lagde den stemningsfulde bund under Rikke Machs smukke fraseringer, der var fyldt med sangglæde, men helt blottet for de anstrengende manerer, så mange kvindelige sangerinder for tiden ellers gør i.
Så legende let og udtryksfuldt kan det altså lyde, hvis man har både talentet og professionalismen !

Sangerinden Rikke Pertou Mach er diplomuddannet fra det Jyske Musikkonservatorium og underviser nu som rytmisk sanglærer på bl.a. Århus Universitets Musikvidenskabelige Afd.. Har i 2004 udsendt sin første solo cd "Angels in the Snow", som har begejstret  anmelderene. Pressen skrev: "I alle måder gennemført debut-album, gedigen sangskrivning og sublime tekster, fremadstormende, markant og opsigtsvækkende". Medvirkede i tv-serien "Mit liv som Bent"  og i den forbindelse udsendt cd´en med samme navn.

Guitaristen Jens Christian Kwella har en diplom eksamen fra Det Jyske Musikkonservatorium og underviser i dag samme sted og er adjunkt i guitar på Nordjysk musikkonservatorium. Har udsendt tre cd´er i eget navn og medvirket på adskillige andre med bl.a. "Swinging Link", "Tintin og Hårtørrerne" og "Kwella/Venndt Duo".Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Mach og Kwella duo - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send