Kristian Rusbjerg Musikalske lækkerier

Kristian Rusbjerg

Franske musikalske lækkerier

Oplev den franske musette sammen med Kristian Rusbjerg. Det er den romantiske og fransk inspirerende musik som fører an her, men med sig er der et bredt repertoire som skaber den rigtige stemning hos publikum. Fyldt med virtuositet, energi, højt humør og sjove anekdoter.

Kristian Rusbjerg

Kristian Rusbjerg startede tidligt med sin musikalske karriere, da han begyndte at spille harmonika, da han var 10 år gammel. Det var Kristians bedstefar som var læremester, samt inspirationskilde i de første par år. Der gik ikke længe før at Kristian blev optaget i den lokale harmonikaklub i Videbæk, og senere i Herning.

Kristian Rusbjerg har været med i en lang række projekter og grupper, og spillet sammen med mange forskellige kunstnere. På grund af dette, samt hans mere end 25 års erfaring, har Kristian Rusbjerg også meget bredt repertoire at tage fra.

Repertoiret er bredt, og her kan man finde alt lige fra franske musette valse og manouche, italienske tarantella’er, spanske pasodobler, svenske valse, danske viser, østriske tyrolerpolkaer og meget mere.

Om det er musik til en privat fest, eller et større arrangement, så er der mulighed for at programmet kan blive sammensat efter ønske.

Franske Lækkerier

Rusbjerg & Venndt duoRusbjerg & Venndt
“Mødet mellem storebror og lillebror”

Lyden af tyndt metal sat i svingninger af enten blæsebælg eller lunger, er en fælles passion for disse to herrer, der er duoen “Rusbjerg og Venndt”. Kristian Rusbjerg og Jacob Venndt har begge en forkærlighed hos den franske musette, men udover dette så har duoen også meget andet at tilbyde - danske og udenlandske evergreens, nordisk folkemusik, latinamerikansk inspireret musik og udødelige klassikere.

Fyldt med virtuositet og energi, bliver koncerten leveret med højt humør og sjove anekdoter, så publikum sent vil glemme hvad de har hørt og set, og kommer til at sidde tilbage med et smil på læben og en amors pil i hjertet.

Kristian Rusbjerg : Harmonika.
Jacob Venndt : Kromatisk mundharpe, Akkord mundharpe,El-bas, Kontrabas, Sav.

Kristian Rusbjerg Trio
“Et harmonikasammenstød…”

Kristian Rusbjerg og TrioMed en unik kombination af harmonika, kromatisk mundharpe, akkord mundharpe, el- og kontrabas, sav, vokal og trommer, sørger “Kristian Rusbjerg Trio” for, at lyden aldrig bliver ensformig, men altid ny, spændende og unik. Her er musikken først og fremmest hentet fra den franske musette som låner lidt af jazzens harmoniske vokabular, samtidig er der hentet et strøg romantik med regnvåde gader i Paris på en smuk efterårsdag.

Hvis man kan se dette billede for sig, så kan man blande lidt latinamerikanske rytmer, danske klassikere, nordisk folkemusik og et par klassikere fra blandt andet Bach, så har man en god fornemmelse af, hvilken fortryllende og underholdende aften denne trio kan byde på.

Kristian Rusbjerg : Harmonika.
Jacob Venndt : Kromatisk mundharpe, Akkord mundharpe,El-bas, Kontrabas, Sav.
Sune Rahbek : Trommer.

Mademoiselle De Paris
“Piaf med mere…”

Mademoiselle De Paris Franske lækkerierKristian Rusbjerg og Jacob Venndt har i denne omgang med sig, den fransktalende og percussion-spillende sangerinde, Karoline Budtz. Her tager orkesteret publikum med på en stemningsmættet rejse, ud under Parises Himmel og Broer. Det hele handler om kærlighed til hinanden, Paris, livet og til musikken (og et godt glas rødvin). En god blanding af smukke melodier og sange, og så Kristians stilsikre harmonikaspil og Jacob Venndt’s mundharmonika og bas-spil.

Dette skaber en vidunderlig blanding af virtuositet, passion, stemning og ikke mindst kultur. Udover et stort fransk repertoire, så supplere “Mademoiselle De Paris” også med danske klassikere i fransk forklædning, samt instrumentale fortolkninger fra det klassiske og folkoriske repertoire.

Karoline Budtz : Vokal og percussion.
Kristian Rusbjerg : Harmonika.
Jacob Venndt : Kromatisk mundharpe, Akkord mundharpe,El-bas, Kontrabas, Sav.



Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kristian Rusbjerg - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send