Kaare Norge

Guitar for viderkommende

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Kaare Norge

Kaare Norge Kaare Norge har for længst cementeret sin position som Danmarks mest kendte og elskede sologuitarist.

Ved solokoncerter præsenterer Kaare Norge en blandet vifte af nye numre samt materiale fra hans store bag katalog. Både som klassisk guitarist og det mere populære.

Internationalt har Kaare Norge også opnået en stribe af flotte resultater. Allerede som 17-årig blev Kaare Norge elev på Musikkonservatoriet i Århus. Efter debutkoncerten sagde cellisten, professor Erling Bløndal Bengtsson : "Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det !?.

Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske tradition, og spansk guitar - musik, som har givet ham et bredt publikum og fyldte koncertsale. Han er desuden kendt for at spille kompositioner på guitaren skrevet til andre instrumenter: bl.a. Bachs kompositioner for cembalo og Air.

Kaare Norge har spillet mere end 4000 koncerter i Danmark og udlandet.

17 CD'er og én dvd er det blevet til. Det har resulteret i 4 guldplader og én af platin. Kaare Norge har fået tildelt et utal af priser bl.a. Danmarks Radios Bolero-pris.

På sin seneste CD-udgivelse "Fantasia" - hør nedestående lydfil "Danza la Primavera" - fra 2006 har Kaare Norge været tydeligt inspireret af spanske/latinamerikanske rytmer: Første gang er det kun med helt egne kompositioner. Hans cd med J. S. Bachs Partita nr. 4 er netop udgivet i USA.

KAARE NORGE  Guitaristen og hans Guitar.
" A humorist once said to me," The Piano is a rectangular monstor whose teeth you scrape to make it howl,and string instrument only make a noise when you flog them.The guitar alone responds to persuasion"
(from Bernard Gavtory´s Andres Segovia,Geneva 1955)

Guitaristen Kaare Norge
Min kærlighed til Guitaren, og til mig som den klassiske guitarist startede da jeg var 10 år gammel. En God ven havde en guitar som han kunne spille fingerspil på f.eks "Streets of London2 - Ralf Mcthell, Yesterday - Beatles osv, og det bed sig fast i mig, og jeg måtte prøve om jeg også kunne gøre det, og her fandt jeg ud af at jeg havde utroligt nemt ved at håndterer en guitar.

Efter ca.et halvt år med 2-3 timer hver dag med guitaren fik jeg en god guitar lærer " Ole Dichmann" som satte mig inde i nodesystemet og lærte mig guitar teknik, og herefter fik jeg de bedste lærer de bedste lærere i landet nemlig Leif Christensen og Maria Kæmmerling, og i en kort periode havde jeg også den danske guitarist Per Dybro sørensen som lærer.

Jeg husker at jeg var som forelsket i min guitar som i en kvinde, jeg samlede på billeder af guitarer og guitarudstyr, elskede duften af lakken på min guitar ,formen og selvfølgelig klangen som man jo selv kan forme med neglene på de seks strenge den spanske guitar jo har. Jeg lyttede til guitar plader gik til koncerter med guitar og andre instrumenter med klassiske musik. Og i det hele taget var jeg mere og mere interesseret i klassisk musik.Da jeg var 17 år blev jeg optaget på det Jyske Musikkonservatorium (Royal Academy of Music), hvor jeg debuterede fra i 1988 med højeste udmærkelse og flotte anmeldelser både her hjemme og i udlandet.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kaare Norge - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send