Top Seven

Non stop live music

Pris Top Seven kr. 60.000/84.500 + teknik 6 timer

top seven

top seven

TOP SEVEN er Danmarks (Europas !!!) eneste live-orkester,

der præsenterer første-klasses non-stop party-underholdning uden pauser.

TOP SEVEN der blev dannet l 1992, er blevet et flagskib inden for underholdningsbranchen, som publikum og arrangører har savnet i mange år, nemlig et allround orkester der kan underholde både bredt og dybt og som aldrig holder pauser.

TOP SEVEN har eksklusiv optræden med fornem dinermusik og lækker dansemusik for ethvert publikum der kræver stil, og samtidig ønsker et uforglemmeligt arrangement med farvestrålende underholdning.

Bierfest - Tyrolerfest:

TOP SEVEN har skabt sig en kæmpe popularitet ved at spille til Bierfest. Et begreb som naturligt stammer fra de populære Tyrolerfester. Til en Bierfest med Top Seven er skabt en uforglemmelig aften, hvor der er gang i salen fra start til slut. Bierfesten er et koncept, som Top Seven mestre til fulde på deres helt uforlignelige måde. De bliver således arrangeret igen og igen når det gælder en Tyroleraften med Bierfest.

TOP SEVEN's mål er, at publikum skal leve sig ind i de stemningsmomenter orkesteret formår at skabe. TOP SEVEN står for total begejstring!!!

TOP SEVEN repertoire er så righoldigt, at de magter enhver opgave og ved hjælp af mange forskellige indslag, hvor orkestrets medlemmer optræder i forskellige "outfits", så publikum bliver underholdt via audio og visuelle indslag igen og igen. Ovenstående er selvfølgeligt nøje afstemt efter publikums ønsker og behov. TOP SEVEN begejstre gang på gang deres publikum, selv den kedeligste gæst kommer i den rette stemning.

TOP SEVEN kan opleves til de store ringriderfester Sønderborg og Gråsten, Ullerup Marked på Amager (Nordeuropas største) såvel til verdens største damefrokost i Vojens og Sønderborg (se Guinness Book of Records).

TOP SEVEN benyttes ofte til større firma-arangementer, hvor de har optrådt for mere end 6-8000 gæster. TOP SEVEN optræder ofte til store arrangementer i Bella Centret, SAS/Scandinavia, SAS/Radison, Falconer Centret, Ålborg Hallerne, Herning Kongres Center, Tivoli København, Herning Messecenter, Hotel Nyborg Strand og Odense Congres Centrum m.m.

TOP SEVEN som showorkester, er publikum og arrangørens behov for fleksibilitet og tilpasningsevne dækket optimalt.

  • TOP SEVEN består af:
  • Asger Hald guitar/vokal
  • Michael Sørensen Trommer/guitar/bas/vokal
  • Mikkel Håkonsson, keyboard/guitar/vokal
  • Bjarne Schou bas/keyboard/vokal
  • Thomas Hannibal keyboard/guitar/vokal
  • Kaj Riedel sax/trompet
  • Peter Vollstedt trommer/vokal.


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Top Seven - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send