Sweethearts Partyband med alle hits og Pernille Højmark Sweethearts Partyband med alle hits og Pernille Højmark Sweethearts Partyband med alle hits og Pernille Højmark

SWEETHEARTS

Alle hits med gang i

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning med Sweethearts

SWEETHEARTS fylder 30 år i 2018

Ligesom udtrykket “tiden går og klokken slår” så er det mærkeligt at noget der startede som en engangsforestilling, pludselig har eksisteret i så mange år.

Sweethearts fylder 30 år, og i den anledning vil de lave noget larm.

- Sweethearts er blevet inviteret med til Dansktoppens 50 års jubilæum d. 13 april i Jydske Bank Boxen. Her skal de lave en 10 min. medley, med en collage af billeder i baggrunden på storskærm.

- Sweethearts har også arbejdet med at genoplive deres 25 årige jule galla 2 juledag- Jubilæums Jule Galla - d.26 dec. 2018.

- Sweethearts skal i Aftenshowet og Go Morgen Danmark, med de 3 “originale” Sweethearts, Pernille Højmark, Søs Fenger og Benedikte Hansen.

- SO ME er noget som kører på Facebook og Youtube, her vil Sweethearts holde det opdateret og vedligeholdt, samt vil Sweethearts få lavet nye bandfotos.

- Sweethearts genindspiller en ny single, med tilhørende video, af Farende Musikanter, fra deres første album i 1992.

- Sweethearts skal i øvelokalet - med ambitionen om at få opdateret deres show, så de kan komme ud på en jubilæums tour.

Man kan roligt sige at Sweethearts sætter tryk på speederen i 2018, så her er der mulighed for underholdning til hele Danmark.

Booking af musik og underholdning 

sweethearts Partyband med alle hits og Pernille HøjmarkSweetharts med Pernille Højmark i front er et band som er noget udover det sædvanlige, både hvad angår sceneoptræden, kostumer og musikgenre. Et band som hver gang giver publikum lidt mere end de forventer.

Sweethearts lagde det ganske land for sine fødder , da de udsendte deres første CD, som startede en sand dansktop-revival, med kærlige fortolkninger af de gamle pop-slagere. På rekordtid blev de "verdensberømte i Danmark" - og hele landets befolkning, ung som gammel, sang og synger stadig med på f.eks. "Sommer og Sol", "Flower Power", "Smilende Susi", "Hele Ugen alene", "Rør ved mig" og selvfølgelig "Gid du var i Skanderborg".

Deres store succes skyldes uden tvivl at publikum elsker at høre de populære hits igen og igen samt at Sweethearts ligesom forstørrer den stemning, som er på originalindspilningerne og de lader det klart skinne igennem, at de selv elsker at gå på scenen, hvor de gennemfører et forrygende show og præsenterer hit efter hit.

Efter den store succes med deres første CD udgav gruppen i 1998 endnu en CD, "Lad hele Verden danse", som indeholdt endnu flere 70'er klassikere: "Arrivederci Franz", "Ta' med ud og fisk", "Den knaldrøde Gummibåd" og mange flere.


1999 bød på endnu en nyudgivelse. Det populære danske festmusikband udsendte i 1999 en CD med titlen "Sikken en Fest". CD'en indeholder op til flere populære "ørehængere" fra 70'erne og 80'erne, som f.eks. "Mormors Kolonihavehus", "Disco Tango", "Himmelhunden" og mange flere. Denne plade har allerede passeret et salgstal på 60.000 eksemplarer. Pladen blev fulgt op af "Sikken en julefest" fra samme år.
I maj år 2000 kom bandets ultimativt sødeste CD på gaden "Sweetest Hits" som indeholder en række af bandets allerbedste hits.

Se Sweethearts spille Russisk Vodka med publikum:

sweethearts Partyband med alle hits og Pernille Højmark

Og nu har Sweethearts igen udsendt ny CD, denne gang med titlen "Knald på". Pladen indeholder swingende, nyfortolkninger af klassikere som f.eks. "Fut i fejemøget", "Hængerøv og seler", "Det er vores bryllupsdag i dag", "P.N. I/S", "Susanne, Birgitte og Hanne" m.fl. Ingen tvivl om at dansegulvet igen bliver indtaget når de søde hjerter går på scenen og starter festen med endnu en omgang nypolerede hits, som de fleste kan synge med på.

I front for Sweeteharts står Pernille Højmark også kendt fra den populære TV-serie "Taxa", og sørger sammen med de øvrige medlemmer i Sweethearts for fest og farver og et hot repertoire. Så swinger Sweethearts som et godt orkester.

 

Sweethearts juleshows

Sweethearts Pernille Højmark gang i den underholdningSiden 89 har Sweethearts afholdt " Julegallashows " juledag i København. Frem til 2009 var det det hedengangne Pumpehus, der lagde ryg til - med en enkelt afstikker til Store Vega i 06. Fra 2010 kører Gallashowet anden juledag i Amar´ Bio og som noget nyt - 3 juledag i Musikhuzet- Rønne på Bornholm. Gennem årene har et festfyrværkeri af gæstestjerner været med på scenen og " Sweethearts Julegallashow " er blevet en fast tradition for mange publikummer.

Sweethearts udgav i 1999 jule cd- en Sikken en Julefest, med hittet Fik Lis nok i nat. Cd- en sælger stadig og er oppe i et samlet salgstal på den rigtige side af 75.000.

Fra midten af november frem til jul, kører Sweethearts Juleshow i Danmarks sportshaller. Sweethearts Juleshow er det sædvanlige Sweethearts for fuld udblæsning, garneret med julegøgl på scenen, julekostymer på Pernille og drengene, samt visuelle og eviggyldige, juletemaer på bagscenens LED skærme. Sweethearts versionerne af Jeg så julemanden kysse mor, Juletræet med sin pynt og selvfølgelig Feliz Navidad, sprøjter ud over scenekanten, blandet godt sammen med øvrige Sweethearts hits som Sommer og sol, Så længe jeg lever og Flower Power tøj. 

 Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på SWEETHEARTS - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send