De Spildte Talenter

Lidt bedre end andre gode orkestre

Pris De spildte Talenter kr. 18.000/24.000 4x45 min.

Ikke bare et hvilket som helst "danse-orkester"

Ikke bare hvilket som helst danse orkesterDeres mission med musikken er selvfølgelig at få folk op af stolene og vi kan garantere at det lykkes til fulde. Musikernes meget høje niveau og professionelle indstilling gør, at publikum oven i købet går hjem med en koncert oplevelse ud over det sædvanlige.

De Spildte talenter gør simpelthen det de er bedst til og bedst kan lide - at spille!!

I grundopstillingen er bandet en kvartet der endog er meget stærkt besat på de enkelte pladser. Alt efter arrangementets art kan orkestret endvidere hyres som duo eller trio.

Repertoiret er så bredt at det stort set dækker alt fra tiden tilbage omkring Elvis og helt frem til dagens hits - fra det helt stille til det mest heftige rock´n roll. Alt i alt vil dit arrangement om det er klub, fest, koncert, temafest eller andet - være i de bedste hænder hos "De Spildte Talenter"

Lidt om de musikere du møder:

Forsanger og guitarist Frank Larsen. Kompetent fremadrettet guitarspil i høj klasse. En meget stærk vokal der til stadighed trænes. Har modtaget undervisning af internationale sanglærere der samtidig har undervist topnavne som Dixie Chicks, Huey Lewis, Keith Urban og Christina Aguliera. Og så ELSKER han at synge!

Bassisten Kim Eskesen lægger bunden med bass spil i absolut topklasse. Kims referencer vidner også om at der har været bud efter ham fra top-navne fra hele verden. Kim har således arbejde med kunstnere som Andrew Strong, Suzi Quatro. Leningrad cowboys for at nævne nogle få i en lang perlerække af topkunstnere.

Trommerne er lagt i yderst kompetente hænder hos Århus drengen Carsten Kolster der er kendt som bagmand til hittet fra 1994 "Flying". Carsten spiller da også stadig med sin bror i "Nice Little Penguins" men afser altså også tid til at medvirke i "De Spildte Talenter" Carstens karriere tæller også utallige engagementer bl.a. seks år som fast trommeslager i "Fenders". Grand prix vinder med "En lille Melodi" og har som sådan også optrådt ved det internationale Melodi Grand Prix. Er endvidere en meget benyttet studiemusiker og regnes af mange som en af Danmarks allerbedste trommeslagere.

Intet mindre end sublimt håndterer Steen Lindgård tangenterne. Steens musikalske arbejde er fordelt mellem det udøvende, men også som leder af Hjørring musikskole. Om det er det dybtfølte klaver til de smukke ballader eller en forrygende Boogie woogie solo - så mestrer Steen det hele. Foruden at være en top uddannet og teknisk funderet musiker har Steen som de 3 andre spillet med en lang række kunstnere bl.a. "Tina Siel" og "James Sampson" - har sågar været på turné med "Creamy".

De spildte talenterSend os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på De Spildte Talenter - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send