Basim

Vinder af Melodi Grandprix 2014

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af Basim vinder Dansk Melodi Grand Prix 2014

Basim

VINDER AF DANSK MELODI GRAND PRIX 2014

Basim vandt det danske Melodi Grand Prix i 2014Basim er stadig højt placeret på danske og europæiske hitlister og med mere end 6.500.000 afspilninger på bla. Spotify har singlen ”Cliche Love Song” allerede nået dbl. platinstatus.

Basim er et af de få mennesker, hele Danmark er på fornavn med. Og navnet Basim har været på alles læber, lige siden han i 2008 - i en alder af bare 15 år – blev nummer fire i den første sæson af X Factor, og straks herefter placerede sig i superligaen af danske popstjerner.

Der er naturligvis tale om Basim. - Melodierne kommer til én på tidspunkter, hvor man ikke regner med det, og melodien til 'Cliche Love Song' kom bare ud af det blå. - Sangen handler om en pige, Basim møder og bliver lun på. Basim prøver at gøre alt for at få hende til at elske sig, men lige meget hvad han gør, føles det klichéagtigt, og det er nummerets tema. Men der er et twist i sangen, fortæller Basim.

Europa skal elske Basims kærlighedssang. Basim beskriver 'Cliche Love Song' som en popsang med et hint af soul og R&B. Basim glæder sig til at dele den med Danmark, og er ikke med i Grand Prix’et for konkurrencens skyld. Men da Basim vandt en suveræm 1. plads, er han selvfølgelig også klar til at repræsentere Danmark i Eurovisionen: - Det bliver fantastisk at få lov at synge 'Cliche Love Song' for resten af Europa! Basim kommer til at have hele landet bag sig, og det er danskerne, der har bestemt sangen. Så skal vi jo bare have resten af Europa til at synes det samme som os.

Basim er både sanger og skuespiller. Han har bl.a. spillet som Sony i musicalen Grease, som trak fulde huse i Tivolis koncertsal. Ved siden af alt dette rejser Basim verden rundt og skriver sange til artister i både USA, UK og Asien. Og så var der jo også lige præsentationen af Danmark ved det internationale Melodi Grand Prix i København i 2014.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Basim - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send