Sascha Dupont

Charmerende pianist og Hit med sangen

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på booking af musik og underholdning med pianisten Sascha Dupont

Sascha Dupont pianist entertainer

Den charmerende pianist, der havde sit gennembrud i TV-udsendelsen "Hit med sangen"

Sascha Dupont er datter af en dansk mor og en tyrkisk/kurdisk far. Hun er opvokset hos hendes bedsteforældre i Vejle. Sascha Dupont er født i 1975. Her i 2019 bor den nu 44 år gamle pige Sascha Dupont i h.h.v. USA og i København.

Sascha Dupont har, som så mange andre kendte musikere, spillet siden hun var helt lille. I en alder af tre år sad Sascha Dupont hjemme ved sine bedsteforældre og lavede sjove lyde på klaveret og siden har Sascha Dupont ikke kunnet lade vær. Hun startede med at spille klassisk klaver, men gik senere over til at spille rytmisk klaver. For at være sikker på at have noget at falde tilbage på, søgte Sascha ind på Rytmisk Musikkonservatorium i Århus og kom mod egen forventning ind. Og i dag er hun så uddannet musikpædagog, selvom hun måske ikke ligefrem nød årene på skolebænken.

Sascha Dupont pianist til festen sangen event spisning middagen

Saschas store talent blev allerede opdaget i 1997, da hun blev ansat som kapelmester i DR's Showbizzerne. I 1999 gik hun så til optagelsesprøve til Hit med sangen og blev ansat som den ene af de to pianister i programmet. Sascha har indtil videre optrådt på tv i 2 år og hun er da også på skærmen igen til efteråret.

Sascha Duponts kunnen på tv har DR gjort brug af op til flere gange. Hun var kapelmester ved det danske melodi grand prix og senere blev hun medvært på programmet "Nedtælling til parken" i forbindelse med det internationale melodi grand prix. Desuden har Sascha Dupont været pianist og korpige for; Ruby Fruit Jungle, Monique, Freya og norske Christina.

Den kønne pige fra Vejle skrev sin første sang som 9-10-årig sammen med en veninde. Sangen var skrevet på engelsk, så godt som man nu kan, når man er i den alder. Sascha Dupont udgav sit debutalbum, som bærer hendes eget navn i maj 2000. Sascha Dupont har selv skrevet alle sangene undtagen en, som er skrevet af Bente Madsen. Sascha Dupont har selv lavet musikken, synger selv vokal og kor og ikke nok med det det, så har hun også været co-producer. Der er 12 sange på pladen og de er alle sammen noget for sig. Sascha Duponts anden plade bliver udgivet den 16. oktober 2001.

Sascha Dupont er ved at være en kendt dame og hun håber på at folk snart finder ud af at hun kan mere end at sidde imellem nogle andre kendte hoveder og se sød ud. Når man hører Sascha Duponts navn skulle man gerne tænke: "Det er jo hende den talentfulde musiker" og ikke: "Nå, det er bare hende fra Hit med Sangen". Sascha Dupont har i sommerens løb optrådt på diverse festivaler og kan helt sikkert også opleves næste år.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Sascha Dupont - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send