Brinck

Vinder af Melodi Grandprix 2009

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Brinck

Brinck vinder af MGP 2009

BRINCK udgav i maj 2008 cd'en  "BRINCK", som er blevet rigtig godt modtaget.

Efter at vinde dette års Dansk Melodi Grand Prix, har Brincks pladeselskab valgt at udgive en ny version af hans debut album. Det indeholder 3 ekstra sange: det er MGP vinder sangen "Believe Again," "Someday," og "The 1" (sunget af Martin fra X-factor) i hans egen originale akustiske version. Vindersangen fra de danske melodi grand prix 2009,  menes af branchefolk, at klare sig utrolig godt ved det internationale MGP.

BRINCK er nu klar til at tage ud på de danske festivaler, Open airs, med sit velspillende band, som har flere års erfaring.

Niels Brinck med kunstnernavnet 'Brinck' er født og opvokset i Århus og har altid arbejdet med musikken - både som sangskriver, producer og sanger. Han har skrevet sange fra barnsben og har komponeret for mange artister, bl.a. franske Anggun, Julie Berthelsen og senest X Factor-vinderen Martin, som han skrev hittet 'The One' til.

Brinck er dog nok mest kendt for sine egne sange, bl.a. kendingssangen til TV 2-krimiserien Anna Pihl, 'In The End I Started', og 'I Don't Wanna Love Her'.

Om komponisterne og tekstforfatterne.
'Belive Again' er skrevet af den internationale stjerne, irske Ronan Keating, sammen med danske Lars Halvor Jensen og Martin M. Larsson. Lars og Martin mødtes i 1995 på Den Rytmiske Højskole i Vig og dannede sammen med sangerinden Christina Undhjem gruppen 'You Know Who'.

"Albummet er mit svendestykke, en nødvendighed for mig. Det har presset sig på længe, men det er først nu, at jeg er helt tilfreds med mine sange og ikke mindst min stemme" udtaler Niels Brinck.

Brinck er født og opvokset i Århus, han har altid været tiltrukket af musikken, først som sangskriver, her efter som producer og nu også som sanger. Interessen for musikken har Brinck fra sin mor, som gik på Musikkonservatoriet og spillede saxofon. Niels blev slæbt med til såvel øvesessions, festoptrædener og koncerter. Således levede han på den måde et usædvanligt liv i forhold til sine jævnaldrende kammerater. Et af Brincks musiske hjørnestene var bl.a. Sebastian, hvis udgivelser var at finde i moderens pladesamling. Brinck blev bl.a. påvirket af sange som "Du Er Ikke Alene" og "Stilhed Før Storm". Han var således allerede dengang tiltrukket af det bevægende.

Som blot syvårig skrev Niels Brinck sine første sange, som kom bl.a. med i "Politikens Lystige Viser For Børn". Siden har Brinck komponeret til mange forskellige artister, bl.a. franske Anggun, grønlandske Julie og senest X-factor etteren Martin fra Ørum.

Da Brinck sidste år komponerede "In The End I Started", der blev udvalgt som kendingssang til TV2 krimiserien Anna Pihl, blev der interesseret lagt mærke til Brinck som komponist men især til hans stemme - som er både powerfuld, sårbar og samtidig rummer en udstråling af de sjældne. "Hvor kom han fra?", blev der tænkt. "In The End I Started" er i dag en af de mest downloaded melodier.

På albummet serverer Brinck betagende, smuk og velformet lyd. Moderne popsange med stor spændvidde lige fra det følsomme og sentimentale over det mere rå og insisterende.

Albummet er produceret af Niels Brinck og færøske Oli Poulsen. De to spiller de fleste instrumenter på albummet, mens der er gæsteoptrædener fra bl.a. svenske Maria Marcus.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Brinck - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send