RASMUSSEN

Den Danske Viking

Rasmussen er den populære vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018. Med sit lange hår, røde skæg og kraftfulde stemme sejrede Rasmussen med sangen “Higher Ground”.

Den Danske Viking!

Rasmussen er den populære vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2018. Med sit lange hår, røde skæg og kraftfulde stemme sejrede Rasmussen med sangen “Higher Ground”.

Rasmussen Dansk Melodi Grand PrixSangen er inspireret af et sagn om en viking legende, og den var med til at give Rasmussen halvdelen af stemmerne, hvilket gjorde hans sejr, til en i den suveræne kaliber. “Higher Ground” er skrevet og komponeret af de to svenske sangskrivere Niclas Arn og Karl Eurén. Det er en utrolig potent sang, som formår at trække tråde fra vores nordiske kultur arvegods, og så er der tydelige referencer til vikinger i sangen.

Jonas Flodager Rasmussen skal repræsentere Danmark, når det Europæiske Grand Prix finder sted, og med hans sang og stemme er der store forhåbninger til den 33 årige musiker.

Der er bulder, brag og masser af gang i den når Rasmussen er på scenen. Rasmussen er også medvirkende i en række hyldestkoncerter til navne som b.la. Elton John, Abba og Rugsted & Kreutzfeldt. Udover dette er han også frontfigur i bandet “Hair Metal Heröes”, som optræder med covernumre af de største rock hits fra 80’erne. Og så har han også været med i flere musicals, som f.eks. “Les Misérables” i både Aarhus og Holstebro.

Rasmussen er uddannet Cand.mag i musikvidenskab og dramaturgi. Han underviser på Kulturskolen Viborg og Aarhus Teater Læring - en del af Aarhus Teater.

Booking af Rasmussen

Rasmussen kan bookes som solist (med guitarist) som vil være 1x ca. 25-30 min.
Rasmussen kan bookes med fuld band set-up som vil være 1x 60-75 min.

Rasmussen vil selvfølgelig spille sin vindermelodi “Higher Ground”, men udover dette vil han optræde med en række udvalgte populære rock-numre, som ligger tæt på hans stil fra Grand Prix’et, så vel som nye numre er under indspilning.

Som band vil der blive givet fuld gas med en række kendte rock-klassikere fra 80’erne.

Når Rasmussen optræder er der garanti for en episk oplevelse, med masser af gang i den og bulder og brag. Publikum kan godt forberede sig på et legendarisk arrangement.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på RASMUSSEN - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send