Carsten Bang udspekuleret underholdning

Carsten Bang

Veteran indenfor Dansk Stand-up

Carsten Bang har optrådt som stand-up komiker, siden det hele begyndte i Danmark. En stand-up komiker som leverer varen og med garanti vil få publikum til at have en fantastisk aften.

Veteran indenfor Dansk Stand-up

Carsten Bang Alter Ego og meget mereCarsten Bang er en af de store veteraner, som har været med lige siden stand-uppen begyndte i Danmark. Carsten Bang er en af de komikere som man kan betegne som tilbagelænet, rar og så er han helt klart svigermors drøm. Carsten kender sit publikum, og forstår at levere små genialiteter og morsomme betragtninger, og så har han en sans for at overraske publikum.

Carsten Bang har optrådt som stand-up komiker, siden det hele begyndte i Danmark i 1991, og med ham har han talrige stand-up shows, samt en lang række af satireprogrammer i TV og radio.

Med Carsten Bang til et arrangement, så kan publikum være sikre på at de får en fantastisk morsom oplevelse, som kan være fyldt med overraskelser og nærvær. Carsten Bang er så dygtig at han hurtigt kan læse publikum, og dermed tilrettelægge hans show deraf, som skaber en mere personlig oplevelse for publikum.

Emnerne vil f.eks. være - Vold vs. mening, Gud vs. Satan og mennesket vs. dyret. Her vil der være masser af meninger, og mange ting at snakke om, som vil skabe en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Starten på det hele

Carsten Bang underholdning via stand-upCarsten Bang blev født på et alderdomshjem i Jeberg. Carsten er et fantastisk eksempel på at man ikke behøver at råbe højest og fare af sted, for at være sjov. Carsten er uddannet civiløkonom, men startede sin karriere inden for stand-up i 1992, og siden da, har det været stand-up, radio og TV som Carsten har beskæftiget sig med.

Det materiale som Carsten Bang levere er originalt, intelligent og udspekuleret. Når den selvironiske jyde går på scenen, som kryber der en humoristisk strøm igennem publikum.

“Nogen gange er jeg fuld af selvtillid - andre gange bare fuld.” - Carsten Bang

 

Shows

Carsten Bang har haft en lang karriere, både indenfor Radio, TV, stand-up shows og tekstforfatter.

* Det´ Jo løgn 1995 - 1996
* Stand-up.dk 1996
* Talegaver til Børn - 10 års Jubilæum 2002
* Fem på Flugt 2003
* Stand-up.dk 2005
* Har Satan en fætter? 2006
* Talegaver til børn - 15 års Jubilæum 2007
* Bang! Jeg er Død 2009
* Plukker Kameler 2011
* DYRET! 2014
* Alter EGO 2017Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Carsten Bang - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send