Søren Østergaard

Humoren der aldrig forsvinder

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Søren Østergaard

soeren-oestergaard-solist-skuespiller-komiker-booking

Her er booking af Søren Østergård kendt fra Zirkus Nemo og meget mere.

Søren Østergaard var vært i TV2 programmet "Helt i skoven", som hver uge lå på Top10 over ugens mest sete programmer.

Søren Østergaard er medlem af improteatergruppen "Hatten Rundt", som på deres turnéer har høstet stående ovationer og spillet for udsolgte huse overalt hvor de kommer frem.

Søren Østergaard medvirkede i TV2s voksenjuiekalender "Andersens julehemmeiighed', der blev genudsendt i 1998 og som - da den blev vist første gang i 1993 - blev set af mellem 1½ og 2 millioner danskere pr afsnit.

Søren Østergaard har været aktuel i teater- og underholdningsbranchen i mere end 20 år med stadig voksende succes, og har samtidig formået at medvirke i et utal af spille- og reklamefilm Søren Østergaard har gennem de seneste år markeret sig stærkt på underholdningsfronten og det er inden for denne genre at det brede publikum har fået et indgående kendskab til hans utroligt morsomme talent med shows som:

"Østergaard & Jensens Store Hundeshow", "Østergaard & Jensen i Sneen", "Cirkusrevyen" "Cirkus Nemo" og 'Hatten Rundt'

der alle har gået sin sejrsgang i Danmark, og cementerer hans position som én af landets absolut morsomste mænd.

 

 

soeren-oestergaard-solist-skuespiller-komiker-booking

Navnet er naturligvis Søren Østergaard, og denne talentfulde herre har nu ladet sig overtale til at lave et soloshow til lukkede arrangementer. Søren Østergaard folder sig ud på sin velkendte facon, hvor den gakkede, skæve humor har en fremtrædende plads. Samtidig banker Sørens hjerte for det poetiske - dog uden at humoren nogensinde forsvinder. Det, at Søren nu har lavet sit soloshow er noget ganske nyt - med akkompagnement af pianisten Frans Bak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et af Søren Østergaards størte hits er hans optræden som Bager Jørgen i det verdensberømte Zirkus Nemo-

se et eksempel her:

 

 

Manden i manegen

Dåbsattesten dokumenterer, at han er en moden mand, men Søren Østergaard insisterer på at lege sig gennem tilværelsen. Han tager endnu en runde med Zirkus Nemo - nu uden anmeldere.

Dronningen har meldt sin ankomst. Pressemedarbejderens stemme er skinger af spænding, og hun ser forventningsfuldt på cirkusdirektøren, der nu må tage stilling til sikkerhedspoliti, flytning af publikummer og en række andre lavpraktiske ting i forbindelse med det kongelige besøg.

Søren Østergaard tager det nu ganske afslappet. Han sidder på terrassen foran sin cirkusvogn på pladsen i Charlottenlund og vipper lidt med fødderne. Næsen er hidsigt rød efter mange dage udendørs, men blikket er roligt. Det er ikke første gang hendes majestæt gæster Zirkus Nemo, og selvom Søren Østergaard hævder, at han i virkeligheden - bag det harmoniske og humoristiske ydre - rummer et kolerisk og opfarende gemyt - skal der mere til at få ham op af klapstolen. Solen skinner, græsset dufter, og cirkussæsonen er kun lige begyndt.

Midt på pladsen knejser det store nye cirkustelt i de karakteristiske røde og sorte Nemo-striber, og en klynge telte og vogne danner kreds omkring.

Direktørens vogn er en smuk model i lakeret træ med et veludrustet køkken, tæpper og sirligt, svejset gelænder omkring den lille terrasse foran døren. Den har tilhørt en tysk cirkusdirektør, og det er her Søren Østergaard opholder sig indtil medio september.

By-lejligheden i den mondæne Bredgade i København er skiftet ud med græs og fuglesang, og det eneste Søren Østergaard savner er sine elskede malerier.

Når Søren Østergaard i dag skal pege på de mest glædelige øjeblikke i sit liv, vender han tilbage til den dag, han blev optaget på teaterskolen.

Efter planen skal det nye telt i hvert fald slås op fire somre mere, og planerne for den kommende vinter er allerede lagt. Udover en lang ferie til Italien med hustruen, hvor der skal drikkes vin, læses bøger og ties helt stille, planlægger Søren Østergaard et Zhow (med Z) på Bellevue Teater, der efter planen skal kombinere det bedste fra The Muppet Show og Frank Sinatra.

Foreløbigt gælder det dog en lang række danske byer, og intet kan ødelægge Søren Østergaards humør. Heller ikke dårlige anmeldelser.

Og husk: Søren Østergaard er også kongelig hofleverandør.Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Søren Østergaard - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send