Papkasseshow

Utrolig komisk musikalitet

Pris Papkasseshow kr. 22.000/24.000 1x40 min.

Papkasseshow 

papkasseshow-solist-standup-booking

Kim Dalum og Morten Henriksens uforlignelige Papkasseshow:

Papkasseshow er musikalsk entertainment. De optræder med deres stemmer, en papkasse og en guitar og leverer nye og gamle pop-hits i egne humoristiske fortolkninger, blandet op med jokes, smalltalk med publikum og underholdende sidespring.   Papkasseshow underholder selskaber af alle størrelser, aldre og sammensætninger. Vi sætter en ære i at ramme nerven på netop det publikum, vi står over for, og kan levere korte såvel som længere shows, samt optræde som konferenciers.   Papkasseshow optræder på både dansk og engelsk. Har du et specielt ønske så ring og få en snak med os Papkasseshow kan også bookes som værter / konferencier i forbindelse med festivaler, firmaarrangementer og andre events.   Papkasseshow afholder workshops med – og om – musik innovation og kreativitet.

Det starter med et lille, forlegent smil til sidemanden, så kommer latteren rullende helt nede fra maven - og det ender med, at alle skråler med i kor. Nogenlunde sådan lyder den korteste beskrivelse af d´herrer Kim Dalum og Morten Henriksens uforlignelige Papkasseshow. Alt hvad Dalum & Henriksen behøver er en guitar, en papkasse og en stabel aldrig glemte hits fra de sidste 30 års pop-og rock-skuffer;- Queen, Otto Brandenburg, Nirvana, Abba, Thomas Helmig og mange andre. Pladerne leverer råmaterialet til kærlige parodier og finurlige nyfortolkninger.

Det hele er blandet op med grovkornet humor, musikalske klovnerier, improvisationer og en livlig dialog med publikum. Dalum & Henriksens PAPKASSESHOW startede på gader og stræder i København - naturligvis akustisk - eller "unplugged", som de siger på MTV. Men efter kanonsucces her og på forskellige caféer, blev publikum efterhånden så stort, at Pap´erne måtte udvikle sig med lydanlæg af den goe´slags, med trådløse mikrofoner, som kunne fastholde det unikke samspil mellem Dalum/Henriksen og publikum. PAPKASSESHOW har optrådt med forrygende succes stort set overalt. De har været på de små caféer, de har besøgt store spillesteder, de har lavet utallige jobs for mangeartede firmaer, og PAPKASSESHOW har rystet både RoskildeFestival og de store RockShows 96, med deres enthusiasme, spilleglæde og til tider grænseoverskridende humor.

I sommeren 1996 lancerede EMI Records Papkasseshows første single: "Mona Mona". En coverversion af Søren Kragh Jakobsens nærmest udødelige klassiker "Kender du det". Denne single blev råspillet på alle landets radiostationer - incl P3, og på landets discoteksdansegulve måtte den gamle version se sig udkonkurreret af PAPKASSESHOW. I det samme år var Papkasseshow på banen med en musikalsk cocktail. Den gang var det Fugees og Shubiduas coverversioner, der var hovedingredienserne til singlen "Kylling med Softice..og Pølser". PAPKASSESHOW's seneste CD hed "Emballage" (EMI) og bød på et par solide singlesucceser. Endvidere er Dalum og Henriksen blevet budt indenfor i det fine selskab, som nogle af dem, der skal indspille en række af de allerstørste Walt Disney-hits på en ny CD.

Så der er altså ingen tvivl om, at både nutid og fremtid vil være fyldt med masser af hits og mange morsomme show fra Danmarks bedste PAPKASSESHOW.

Papkasseshow startede som gademusikanter på strøget i København. De fortsatte via cafeer til spillesteder og festivaler blandt andet gentagne optrædener på: Roskilde, Midtfyn, Skanderborg, Langeland og Rockshow-koncerterne. De seneste år har papkasseshow derudover haft rollen som konferencier på flere festivaler, eksempelvis de seneste års ” Rock under Broen”, hvor de har introduceret de største danske navne sammen med internationale bands bl.a. Deep Purple og Status Quo. 
 
PAPKASSESHOW har optrådt i en snes underholdningsprogrammer hovedsagelig på DR1 og TV2, bl.a. det Danske Melodi Grandprix 2004 hvor de havde en række musikalske og humoristiske indslag alene og sammen med Peter Mygind. De var effektive publikumsopvarmere for de 40.000 publikummer op til Det internationale Melodi Grandprix i Parken i maj 2001, i hvilken forbindelse de udgav deres personlige version af ”Boom Boom”

PAPKASSESHOW har udgivet et album og en række singler, bl.a. modtog de en guldplade for deres version af "Kender du det" (også kendt som: "Mona, Mona"). Sangen er med på Absolute Music 13 og på en række andre opsamlingsplader.

I forbindelse med verdensmesterskabet i fodbold sommeren 98´ udgav PAPKASSESHOW sangen "Los mig hårdt i bollerne". Sangen blev stemt ind som en af de 12 bedste fodboldsange til DBUs officielle album til EM2000 af Ekstra Bladets læsere.

Af andre aktiviteter bør nævnes deres 1999´ kalender, med dem selv som pin-ups. Den udløste følgende kommentar i BT: “det er umuligt at skjule begejstringen, og dæmpe de rullende latterkaskader, som udløses af den absolut mest anderledes og vanvittige kalender til dato.” kalenderen er blevet fulgt i 2004 af den royale pin-up kalender: ”I frederiks fodspor”.

Sideløbende har de optrådt til utallige firmafester, konferencemiddage, jubilæer og private sammenkomster med imellem 20 og 8.000 gæster.
- Og så har de optrådt til cykelløb, fodboldkampe, i svømmehaller, i tog og på taget af en sightseeingbus gennem Københavns gader, i udlandet bl.a. i Singapore og Reykjavik, og som feltunderholdning i Kosovo og Bosnien.


Det siger kunderne om Papkasseshow:

Hej Karen
Endnu en gang tak for hjælpen, det var helt i top og et stort hit med Papkasseshow.
Der var rent faktisk ikke mange der kendte dem, men det kom de til – på den gode måde.
Specielt lavede Papkasseshow et super stunt da de fandt ud af der var 3 hold tyskere i salen som ikke talte dansk. Impulsivt slog de over i en tysk slager, det viste helt klart format ….Alt i alt en succes
Med venlig hilsen / Best regards
Jesper Brix - Bramminge Plast-Industri A/S


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Papkasseshow - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send