Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind

Kirsten & Søs er med på en kigger

Ring til Lykke Music & Events for et tilbud på Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind

kirsten-lehfeldt-og-soes-egelind-solist-komiker

 

Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind mødte hinanden i 1982.

Det var under teaterprøverne på "Lærenemme Rita". To år efter var lavede de for første gang satire sammen, da de medvirkede i KLIKK på DR TV. I 1985 stod de på scenen sammen i "En Skærsommernatsdrøm" på Østre Gasværk.

Under optagelserne til en ny omgang KLIKK fandt Søs og Kirsten ud af, at de ville lave revy sammen; det første revysamarbejde var i Århus Revyen 1988. I 1990 var de med i TV2's julekalender for voksne "Jul i den gamle trædemølle" med Flemming og Berit.

kirsten-lehfeldt-og-soes-egelind-solist-komiker

Juni 1992 nåede samarbejdet nye højder - et show med egne tekster, nemlig "Latterens Lange Arm", der førte dem til tops med kåring som "Årets Revyforfattere" ved Revyernes Revy og udnævnelse til "Kongelige Majestæts Acteurs" i Århus. "Latterens Lange Arm" tog på turné året efter. Presse og publikum kvitterede med latterbrøl og enighed om, at showet var sommerens største og mest veloplagte lattersucces.

I 1995 kom "Latterens Lange Arm II" - igen med tordnende succes hos anmeldere og publikum. Både I og II var på landsturné - festlige og forrygende shows med Søs og Kirsten som storleverandører af satire og humor til det danske folk.

kirsten-lehfeldt-og-soes-egelind-solist-komiker

Søs og Kirstens show "Live i Kongeriget" havde premiere i 1998 . Det var Søs og Kirsten - igen helt fremme på kanten af samfundssatiren - med et utroligt veloplagt show, der i den grad fungerede live. De rammer plet med en tidstypisk, ironisk satire om danskernes vaner og uvaner. Saftigt og kraftigt - men absolut også kærligt.

Alle deres elskede figurer: de livskloge forstadshelte Finn & Gunnar, de indkøbsglade Helleruppøller, ølglade Carsten & Helge og naturligvis Moster Elly & Dichael, tog publikum med storm. Latter, jubel og klapsalver var ved at få taget til at lette. Det blev en kolossal succes. Efter udsolgte huse i Cirkusbygningen tog showet on the road, og de turnerede på Fyn og i Jylland, for endelig at triumfen af med endnu en række forestillinger i Cirkusbygningen.

kirsten-lehfeldt-og-soes-egelind-solist-komikerMed På En Kigger

Er ifølge de to komikere bygget anderledes op end de tidligere shows, idet numrene hænger mere sammen."Det bliver en organisk forestilling, hvor numrene overtager og fletter sig ind i hinanden," siger de. "Godt hjulpet på vej af moderne teknik vil vi kunne give publikum en masse oplevelser, som foregår i nogle af alle de fantastiske miljøer, vi elsker at skildre."

Søs Egelind og Kirsten Lehfeldt har haft tid til at finde på nye ideer og ikke mindst nye figurer til showet – som dog også byder på gensyn med nogle af de allerede kendte figurer. De nye emner er blandt andet: Skilsmisse, net-dating, campingliv, husmorhorror, ensomhed, misforstået selvforståelse og glæde. Og showet er fyldt med sang, musik, dans og special effects, der får det til at gå op i en højere enhed.

Efter i 5 år at have beskæftiget sig med forskellige teaterprojekter hver for sig, samt optræden med det lukkede show ved div. firmaarrangementer besluttede Søs & Kirsten  at tage år 2003 ud af kalenderen og fuldt ud hellige sig dette show: Med På En Kigger. Søs & Kirsten var herefter på turné i hele landet.

Herefter var Søs & Kirsten klar igen med et helt nyt og fantastisk show til firmaarrangementer og andre lukkede shows. Meget af inspirationen til dette show er naturligvis være hentet fra de forudgående turnér, men Søs & Kirsten skræddersyr naturligvis deres materiale så det - som altid - vil passe perfekt til netop lukkede arrangementer.

Her er altså muligheden for igen at opleve Søs & Kirsten - ingen bør ganske enkelt gå glip af muligheden for et besøg af to af landets bedste, kvindelige komikere og deres brag af et show.


Kundeudtalelse om Kirsten & Søs

Hej Karen

Mange tak, og ja vi havde en rigtig god og spændende dag, selv de små i familien, syntes det var den bedste fødselsdag de havde været til nogensinde ; - )

Jeg har skrevet med Kirsten og rost hende og Søs for deres sjov med min familie, og det kan varmt anbefales.. så tak for hjælpen ;-) 

Jette Kjærgaard - Kolding

 


Send os en besked!

Udfyld en forespørgsel her på Kirsten Lehfeldt og Søs Egelind - det er helt uforpligtende. Du kan udfylde de felter, som du kan svare på eller blot efterlade navn og tlf-nummer.
Vi svarer hurtigt.

Kunstner:
Evt. dato/periode:
Evt. klokkeslæt:
I hvilken by skal arrangementet afholdes?:

Kontaktoplysninger:
Navn:
Evt. firma eller organisation:
Tlf:
E-mail adresse:
Besked:
  send